Αρχική Ειδήσεις Υπόθεση Πάτρας: Προφυλακιστέα η Ρ. Πισπιρίγκου – Τι είπε στην απολογία της

Υπόθεση Πάτρας: Προφυλακιστέα η Ρ. Πισπιρίγκου – Τι είπε στην απολογία της

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

0
PATRA
Εικόνα: Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της η 33χρονη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μετά από μια ανακριτική διαδικασία που διήρκεσε 9 ώρες, η κατηγορουμένη θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει το βράδυ για να οδηγηθεί αύριο το πρωί στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός ισχυρισμός της ήταν ότι δεν χορήγησε εκείνη την κεταμίνη στην μικρή Τζωρτζίνα, αλλά οι γιατροί κατά τη διασωλήνωση. 

Η κατηγορουμένη φέρεται να εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ψυχρή και απόλυτα συνειδητοποιημένη.

Για όλα είχε απάντηση

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις από τη δικαστική λειτουργό για τη συμπεριφορά της ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο.

Σε ερώτηση της δικαστικής λειτουργού για ποιον λόγο είπε στους γιατρούς ότι έρχεται μεγάλο επεισόδιο, η 33χρονη φέρεται να απάντησε ότι: «ήταν ένα καμπανάκι προς στους γιατρούς να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί είχε κάνει και άλλα επεισόδια  με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία».

Ερωτηθείσα για τις κάμερες φέρεται να απάντησε ότι ρωτούσε επίμονα καθώς είχε σημειωθεί μια κλοπή.

Στην απολογία της, φέρεται να μίλησε για τη διαδρομή της σχέσης της με τον σύζυγο από την αρχή μέχρι την ημέρα του θανάτου της κόρης τους, χωρίς να αφήσει καμία αιχμή, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μονόκλινο δωμάτιο, απάντησε «ούτως ή άλλως θα είχε λόγω τετραπληγίας».

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια, ενώ σχετικά με την ψυχραιμία που επέδειξε και κατά τη διαχείριση του τελευταίου επεισοδίου αλλά και στον θάνατο της 9χρονης, είπε: «ήδη είχα χάσει δύο παιδιά…».

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της 3,5 ετών κόρης της Μαλένας τον Μάρτιο του 2019, η κατηγορουμένη φέρεται να είπε: «Είχαμε υποβάλει μήνυση. Εάν είχα εγώ εμπλοκή θα προσέφευγα στη δικαιοσύνη;».

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση