Αρχική Special Topics «Θέλω να πάω σπίτι μου», η 4χρονη στη Μαριούπολη συγκινεί με το...

«Θέλω να πάω σπίτι μου», η 4χρονη στη Μαριούπολη συγκινεί με το μήνυμά της

Σύνταξη: ecozen.gr

0
αλις
Η 4χρονη Άλις
Διαφήμιση

«Θέλω να πάω σπίτι μου», λέει η μικρούλα που βρίσκεται με τους συγγενείς της στο καταφύγιο για να σωθεί από τους βομβαρδισμούς, τις πυραυλικές επιθέσεις και τους πυροβολισμούς.

Η τετράχρονη Άλις στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα από καταφύγιο της Μαριούπολης, της πολιορκημένης πόλης – λιμάνι στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Επίσης, η γλυκύτατη Άλις λέει ότι θέλει να πει «γεια» στην αγαπημένη της γιαγιά.

Σύμφωνα με ανάρτηση της «Odessa Journal» στο Twitter, η μικρή είναι κόρη στρατιωτικού γιατρού και βρίσκεται μαζί με τη μητέρα της και πολλούς ακόμη αμάχους σε ένα από τα καταφύγια της χαλυβουργίας Azovstal της Μαριούπολης εδώ και πάνω από έναν μήνα.

Το βίντεο με το κοριτσάκι από τη Μαριούπολη έχει διαμοιράσει στα social media ο Μιχάιλο Ποντόλιακ, ένας εκ των Ουκρανών διαπραγματευτών και σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Είναι σαφές τι θα συμβεί όταν η Ρωσία φτάσει εκεί. Μπορεί ο κόσμος να τους σώσει;», αναφέρει ο Ποντόλιακ στο μήνυμά του, ενώ ζητάει από τους ηγέτες του κόσμου, όπως τον Πάπα, να παρέμβουν.

Διαφήμιση