Αρχική Special Topics - 2 Απεριόριστα Data από Cosmote, Wind & Vodafone για το Πάσχα

Απεριόριστα Data από Cosmote, Wind & Vodafone για το Πάσχα

Σύνταξη: ecozen.gr

0
mobile
Δωρεάν ίντερνετ για την περίοδο του Πάσχα
Διαφήμιση

Σημαντικές προσφορές κάνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την περίοδο του Πάσχα. Απεριόριστα DATA σε συνδρομητές και κατόχους καρτοκινητής είναι η βασική προσφορά COSMOTE, VODAFON και WIND.

COSMOTE

COSMOTE Easter2022 UnlimitedMobileData

Απεριόριστα data για το κινητό προσφέρει η COSMOTE

Για 15 ημέρες, μόνο με €5,90, για όλους τους συνδρομητές κινητής -οικιακούς και εταιρικούς
Internet στο εξοχικό, με 200GB και ταχύτητες έως 150Mbps, μέσω δικτύου κινητής από €25
Ενεργοποίηση μέσω των apps: My COSMOTE & WHAT’S UP

Συνεχίζοντας τις προσφορές απεριόριστων data για τους συνδρομητές κινητής, η COSMOTE προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους πελάτες -οικιακούς και εταιρικούς- απεριόριστα data για 15 ημέρες με €5,90.

Όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Η προσφορά ισχύει για 15 ημέρες από την στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου. Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται μέσω των app My COSMOTE και WHAT’S UP.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά COSMOTE: εδώ και αντίστοιχα για WHAT’S UP: εδώ.

Internet στο εξοχικό με 200GB και ταχύτητες έως 150Mbps από €25

Για το εξοχικό ή το ενοικιαζόμενο σπίτι, η COSMOTE διαθέτει λύσεις για WiFi Ιnternet, χωρίς σταθερή γραμμή, μέσω δικτύου κινητής. Οι λύσεις αυτές είναι το COSMOTE WiFi Router, που παρέχει δυνατότητα σύνδεσης σε έως 32 συσκευές ταυτόχρονα με ταχύτητα Internet έως 150Mbps στο εξοχικό και το COSMOTE Pocket WiFi, που αποτελεί την ιδανική λύση για WiFi Internet σε οποιοδήποτε σημείο.

Ειδικά για τους χρήστες του WiFi Router και του Pocket WiFi, η COSMOTE αυτό το Πάσχα δημιούργησε προσφορές με πολύ περισσότερα data στην ίδια τιμή, για να μπορούν να είναι online, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται ξέγνοιαστα από όπου και αν βρίσκονται. Συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει 200GB με €25, για 1 μήνα και 200GB με €80, για 1 χρόνο. Η ενεργοποίηση των προσφορών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου, μέσω του My COSMOTE App.

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

 

VODAFON

Vodafone Easter

Πάσχα με δωρεάν απεριόριστα Data για όλους τους πελάτες της Vodafone

Φέτος το Πάσχα, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει δωρεάν απεριόριστα Data σε όλους τους συνδρομητές της (συμβόλαιο, καρτοπρόγραμμα και καρτοκινητό), εταιρικούς και οικιακούς, για 10 ημέρες, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ψυχαγωγία των πελατών της.

Επιπλέον, το CU που έφερε τα UNLIMITED DATA για ΟΛΟΥΣ με τα νέα μόνιμα πακέτα του, προσφέρει τώρα στους συνδρομητές του δωρεάν απεριόριστα Data για το Πάσχα, για να απογειώσουν την χρήση τους δωρεάν.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσα από το Vodafone App, το CU App, το Taza App, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας της Vodafone και του CU. Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.

 

WIND

pasxaWIND

Ξέγνοιαστα θα σερφάρουν φέτος το Πάσχα όλοι οι συνδρομητές του F2G καθώς η WIND προσφέρει απεριόριστα DATA για κάθε Σαββατοκύριακο ή κάθε βράδυ για ένα μήνα.

Απεριόριστα data, για όλα τα Σαββατοκύριακα ή για τα βράδια ενός μήνα, εν όψει της Πασχαλινής περιόδου προσφέρει το F2G της WIND στους συνδρομητές του για να επικοινωνούν, να ενημερώνονται και να ψυχαγωγούνται.

Το F2G ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για αυξημένη ζήτηση Internet και απεριόριστα δεδομένα και δίνει στους συνδρομητές του την δυνατότητα όλα τα Σαββατοκύριακα (4) ή τα βράδια του μήνα (30), να σερφάρουν ελεύθερα από το κινητό τους τις φετινές διακοπές του Πάσχα.

F2G UNLIMITED DATA Easter Offer

Κάθε συνδρομητής F2G που κατά το διάστημα 11/4 έως 2/5 ενεργοποιήσει το νέο πακέτο Unlimited Talk Plus, για Απεριόριστη ομιλία προς όλους + 2GB και 200 sms με € 12,90 , θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει δωρεάν Unlimited Data Nights ή Unlimited Data Weekends αποκλειστικά μέσω του myF2G App

  • Unlimited data nights: Απεριόριστα δεδομένα, με διάρκεια 30 ημερών, που αφορούν χρήση αποκλειστικά τις ώρες 22:00 – 08:00
  • Unlimited Data Weekends: Απεριόριστα δεδομένα, με διάρκεια 4 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα

Με το myF2G app οι συνδρομητές του F2G δεν σταματούν να κερδίζουν

5GB Δώρο θα πάρουν όλοι οι συνδρομητές του F2G που θα κάνουν για 1η φορά log in στο myF2G app. Επιπλέον, με το myF2G app μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν ανανέωση υπολοίπου με επιπλέον δωρεάν bonus GB από το νέο Tap & Get It και να ενεργοποιούν τα αγαπημένα τους πακέτα. Το myF2G app είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις για το F2G UNLIMITED DATA Easter Offer θα βρείτε εδώ.

 

Διαφήμιση