Αρχική Special Topics Πούτιν: «Θα χτυπήσουμε όποιον παρέμβει στην Ουκρανία»

Πούτιν: «Θα χτυπήσουμε όποιον παρέμβει στην Ουκρανία»

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Putin
Βλαντιμίρ Πούτιν
Διαφήμιση

Απειλεί με επιθέσεις όποιες χώρες παρέμβουν στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας στη ρωσική βουλή. Ένα 24ωρο μετά την απόφαση των χωρών της Δύσης να προσφέρουν βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία ο Πούτιν δηλώνει έτοιμος να “χτυπήσει” «οποιονδήποτε παρέμβει στην Ουκρανία και απειλήσει την ασφάλεια της Ρωσίας».
Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στις δυτικές δυνάμεις που επιχειρούν να διχάσουν τη Ρωσία και δήλωσε ότι «έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για αστραπιαίο χτύπημα σε όποιον αποπειραθεί να παρέμβει στην κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία».

Βομβάρδισαν τη βασική γέφυρα τροφοδοσίας του Κιέβου

Ο Πούτιν μίλησε πάλι για «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία και ειδικότερα στο Ντονμπάς, «στόχος της οποίας είναι να προστατεύσει τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποστεί τρομοκρατία και εκφοβισμό για οκτώ χρόνια από το καθεστώς του Κιέβου».

Χθες και σήμερα, ρωσικά αεροσκάφη έπληξαν με πυραύλους στρατηγική γέφυρα στον ποταμό Δνείστερο, στην περιφέρεια της Οδησσού, μέσω της οποίας οι δυτικές δυνάμεις μετέφεραν οπλικά συστήματα και πολεμοφόδια προς τον ουκρανικό στρατό.

Η Μόσχα πιστεύει ότι με τον βομβαρδισμό της γέφυρας και της σιδηροδρομικής γραμμής που τη διέσχιζε, ανέκοψε τη βασική γραμμή τροφοδοσίας του Κιέβου.

 

Διαφήμιση