Αρχική Ειδήσεις Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα – Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών...

Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα – Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Αυξημένη περίπου κατά 10% σε σχέση με αυτή του 2019 η φετινή έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, σύμφωνα με την τροχαία

0
PASXA
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους Πάσχα η φετινή από λιμάνια, αεροδρόμια αλλά και Εθνικές Οδούς. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας φαίνεται ότι οι περισσότεροι από τους κατοίκους των μεγαλουπόλεων επέλεξαν να κάνουν πράξη το “Πάσχα στο χωριό”.

Συνεχίστηκε  και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των των εκδρομέων του Πάσχα. Αυξημένη παραμένει η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου Αθηναίων. Αρκετή κίνηση εντοπίζεται και στο κομμάτι από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Μέγαρα καθώς και στην Κινέττα. Αντίθετα πολύ καλύτερη είναι η κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου η κίνηση διεξάγεται ομαλά.

Τα σημαντικότερα προβλήματα, σύμφωνα με την Τροχαία, να εντοπίζονται στα διόδια της Ελευσίνας, όπου υπάρχει ανάσχεση περίπου 500 μέτρων.

Έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Από τις 6 το πρωί σήμερα, μέχρι τις 14:00, πέρασαν 32.764 αυτοκίνητα από την Αθηνών- Κορίνθου και 25.642 από την Αθηνών- Λαμίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία η φετινή έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα είναι αυξημένη περίπου κατά 10% σε σχέση με αυτή του 2019.

Γεμίζουν τα χωριά της Κεντρικής Ελλάδας

Με κατεύθυνση την κεντρική Ελλάδα φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα και αυτή την ώρα στο εθνικό δίκτυο Αθηνών-Λαμίας η κίνηση εξελίσσεται ομαλά.

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Μ. Πέμπτης στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας είχαν περάσει 48.283 αυτοκίνητα ενώ μέχρι τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι από τα διόδια της Τραγάνας με κατεύθυνση την Κεντρική Ελλάδα είχαν περάσει 8.721 αυτοκίνητα.

Η κίνηση μέχρι το μεσημέρι ήταν έντονη στο εθνικό δίκτυο χωρίς όμως προβλήματα ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Τροχαίας που βρίσκονται στο δρόμο «αναμένεται η αύξηση της τις επόμενες ώρες».

Διαβάστε επίσης:  Επιχείρηση διάσωσης και συντήρησης των γλυπτών της Αθήνας
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης από Τρίτη 26 Απριλίου – Ποιοί οι δικαιούχοι
Επόμενο άρθροΟδηγίες για ασφαλή αυγά το Πάσχα αλλά και όλες τις ημέρες του χρόνου