Αρχική Special Topics - 2 Κάλυψη εκδήλωσης από την INTERLIFE Ασφαλιστική

Κάλυψη εκδήλωσης από την INTERLIFE Ασφαλιστική

Το Πρόγραμμα καλύπτει τον ασφαλισμένο σε περίπτωση που κάποιο απρόβλεπτο γεγονός γίνει αιτία να ακυρωθεί η εκδήλωση.

0
EVENT Protection
Διαφήμιση

Ένα νέο ολοκληρωμένο πακέτο καλύψεων, απαραίτητο για κάθε σημαντική ή πολυδάπανη εκδήλωση, το EVENT Protection, δημιούργησε η INTERLIFE Ασφαλιστική με στόχο να ανταποκριθεί στις εξειδικευμένες απαιτήσεις κάθε είδους event.

Το Πρόγραμμα καλύπτει τον ασφαλισμένο σε περίπτωση που κάποιο απρόβλεπτο γεγονός γίνει αιτία να ακυρωθεί η εκδήλωση, αποζημιώνει σε περίπτωση Ατυχήματος του ιδίου, ενώ, παράλληλα, του παρέχει κάλυψη Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας.

Το EVENT Protection διατίθεται σε πέντε βαθμίδες ασφάλισης με κάλυψη έως 10.000€, δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξει ο ασφαλισμένος το ύψος της ασφάλειας που τον καλύπτει και ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Το Πρόγραμμα παρέχει τις παρακάτω καλύψεις:

Ακύρωση Εκδήλωσης – η Εταιρεία θα καταβάλει στον ασφαλισμένο τυχόν έξοδα που ζημιώθηκε, ανάλογα με το ύψος κάλυψης που έχει επιλέξει. Συγκεκριμένα, θα του αποδώσει τα μη ανακτήσιμα έξοδα, σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης για λόγους πέρα από τον έλεγχό του (π.χ. καιρικές συνθήκες, αιφνίδια ασθένεια ή ατύχημα, απώλεια εργασίας κ.λπ.).

Προσωπικό Ατύχημα – σε περίπτωση Απώλειας Ζωής ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του ασφαλισμένου, εξαιτίας Ατυχήματος 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης και καθ’ όλη τη διάρκειά της, η Εταιρεία θα καταβάλει αποζημίωση.

Αστική Ευθύνη – σε περίπτωση που, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προκληθούν Υλικές Ζημίες ή Σωματικές Βλάβες σε τρίτους, η Εταιρεία θα καλύψει αποζημιώσεις.

Νομική Προστασία – ο ασφαλισμένος είναι καλυμμένος σε περιπτώσεις νομικών διαφορών, προκειμένου να ασκήσει αγωγή προς διεκδίκηση κάθε έννομου συμφέροντος.

INTERLIFE Facebook

INTERLIFE Instagram

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑπό έκρηξη κινητού φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά στο Παπανικολάου
Επόμενο άρθροΣτο στόχαστρο και οι κόρες του Πούτιν