Αρχική Special Topics - 2 JobDay 45+ : Μεγάλη συμμετοχή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

JobDay 45+ : Μεγάλη συμμετοχή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

H γενιά των ατόμων ηλικίας 45 ετών και άνω εμφανίζονται έτοιμοι για δυναμική επάνοδο στους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας.

Σύνταξη: ecozen.gr

0
295
JobDay 45+
Διαφήμιση

Πάνω από 1.000 συνεντεύξεις για 300 θέσεις εργασίας πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του #JobDay 45+ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με βασικό μήνυμα «Μπορείς να περάσεις», ολοκληρώθηκε με επιτυχία την χθες η ταυτόχρονη διεξαγωγή του #JobDay 45+ ετών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Βασικός σκοπός του ήταν η παροχή ευκαιρίας στην ευάλωτη κοινωνικά ομάδα των ανθρώπων 45 ετών και άνω να επιτύχουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα.

Όπως φάνηκε, η γενιά των ατόμων ηλικίας 45 ετών και άνω που αναζητούσαν εργασία ή επιθυμούσαν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον είναι έτοιμοι για δυναμική επάνοδο στους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας μας.

Το JobDay 45+ υλοποιήθηκε για τέταρτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από το skywalker.gr στην Αθήνα, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, και στη Θεσσαλονίκη, στο Ολυμπιακό Μουσείο, φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

jobday 45+
Πάνω από 290 οι θέσεις εργασίας που προσφέρθηκαν

Με χαμόγελο ικανοποίησης οι συμμετέχοντες

Iδιαίτερα ικανοποιημένοι ήταν οι επισκέπτες του #JobDay 45+ ετών, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία με μία μόνο επίσκεψη να:

  • Πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των 72 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που συμμετείχαν στην ημερίδα και να εκθέσουν την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις δεξιότητές τους.
  • Συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για περισσότερες από 290 θέσεις εργασίας.
  • Βελτιώσουν στη δράση της Αθήνας το βιογραφικό τους σημείωμα με τη βοήθεια της εργασιακής συμβούλου κας Έφης Κωτούλα και των ειδικών συμβούλων της ActionAid στη Θεσσαλονίκη.
  • Πραγματοποιήσουν προσωπικό coaching με σκοπό την επαγγελματική τους ενδυνάμωση, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, με τους coaches του ICF Greece Chapter στην Αθήνα και του HCCMA στη Θεσσαλονίκη.
  • Δεχθούν στη Θεσσαλονίκη συμβουλές για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα από τα εξειδικευμένα στελέχη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ / ΙΝΕ – ΓΣΕΕ.

Το skywalker.gr υποστηρίζει αδιάλειπτα το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κοινό στα #JobDays και τα #JobFestivals, που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Διαφήμιση