Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. ΟΣΕΘ: Κάρτες απεριόριστων στους εφήβους του «Χαμόγελου του Παιδιού»

ΟΣΕΘ: Κάρτες απεριόριστων στους εφήβους του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ο ΟΣΕΘ παρέχει το κίνητρο της αυξημένης δυνατότητας μετακίνησης και διάδοσης της κουλτούρας χρήσης του αστικού λεωφορείου, στους εφήβους του «Χαμόγελου του Παιδιού».

0
OSETH
Διαφήμιση

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ανακοίνωσε τη δωρεάν έκδοση καρτών απεριόριστων διαδρομών στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης, σε εφήβους του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να μεταδώσει το κίνητρο της βιώσιμης μετακίνησης και της κουλτούρας της χρήσης του αστικού λεωφορείου, αποφάσισε την στήριξης απόρων και ευάλωτων ομάδων νέων, κάνοντας δεκτό το αίτημα των ανθρώπων του «Χαμόγελου του Παιδιού» να συνδράμει στη δωρεάν μετακίνηση των έφηβων «φιλοξενούμενών του.

Όπως γίνεται γνωστό, ο ΟΣΕΘ χορήγησε λίγες, αλλά πολύ χρήσιμες, ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με την αστική συγκοινωνία σε παιδιά και εφήβους που έχουν ανάγκη μετακινήσεων.

Κοινωνική ευαισθησία είναι το ζητούμενο από όλους στις μέρες μας καθώς καθημερινά βλέπουμε λαούς και ομάδες ατόμων να δοκιμάζονται από φαινόμενα αντικοινωνικής ή και επιθετικής, κακοποιητικής συμπεριφοράς.

OSETH Xamogelo

«Προσφέρουμε με ευχαρίστηση μια μικρή, συμβολική έστω, κοινωνικά υπεύθυνη στήριξη προς το «Χαμόγελο του παιδιού» και το έργο του, δίνοντας αφενός την ευκαιρία για κινητικότητα με τα μέσα συγκοινωνίας σε νέους που έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης και συμπαράστασης.

Παρέχουμε το κίνητρο της αυξημένης δυνατότητας μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη και διάδοσης της κουλτούρας για χρήση του αστικού λεωφορείου, σε εποχές -μάλιστα- μετά από μακρές περιόδους αποκλεισμών και απομόνωσης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας, παραδίδοντας τις κάρτες στις κυρίες Ιωάννα Μακρή και Όλγα Κεϊβανίδου, συντονίστριας του Κέντρου και υπεύθυνης πόρων αντίστοιχα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Βόρεια Ελλάδα.

Αυτές, με τη σειρά τους παρέδωσαν μια όμορφη δημιουργία των παιδιών που θα κοσμεί τα Γραφεία του ΟΣΕΘ.

Διαφήμιση