Αρχική Επιχειρείν Η ΖeniΘ προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια στα νοικοκυριά

Η ΖeniΘ προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια στα νοικοκυριά

Η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, καινοτομεί και προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια σε όλα τα νέα οικιακά συμβόλαια ηλεκτρικής ενέργειας. 

0
Zenith siteHome Xoris Ritra
Διαφήμιση

Η ΖeniΘ προσφέρει 100% πράσινη ενέργεια σε όλα τα νέα οικιακά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας. Οι νέες λύσεις ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας γίνονται αυτόματα «πράσινες» χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές.

Οι νέες λύσεις ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας βασίζονται πλέον αποκλειστικά σε Aνανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και είναι διαθέσιμες στο κοινό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ως εταιρεία που εκμεταλλεύεται την ηλεκτρική ενέργεια παραγόμενη από ΑΠΕ (αιολική, ηλιακή, υδροηλεκτρική, βιομάζα και γεωθερμία) για όλα της τα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας, η ΖeniΘ βαδίζει στον δρόμο για μια πιο πράσινη αγορά ενέργειας στην Ελλάδα.

zenith 100 green energy 0

Παράλληλα, προχωρώντας σε αυτή την κίνηση χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για το κοινό, η καινοτόμος εταιρεία προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα πακέτο ενέργειας που ταιριάζει στις ανάγκες τους, ενώ παράλληλα μειώνει το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Μέσω της νέας, πράσινης πρωτοβουλίας της ΖeniΘ, τα νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας της συμβάλλουν πλέον στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου καθώς δεν αποδεσμεύουν διοξείδιο του άνθρακα και λοιπούς ρύπους, δίνοντας το παράδειγμα για το πως τα προϊόντα ενέργειας μπορούν να είναι πιο φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Διαφήμιση