Αρχική Special Topics - 2 Energean και Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων ενώνουν δυνάμεις με πρόταγμα τον άνθρωπο

Energean και Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων ενώνουν δυνάμεις με πρόταγμα τον άνθρωπο

H Energean στηρίζει την φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως
Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου προς όσους έχουν ανάγκη για βοήθεια
και ένα πιάτο φαγητού.

0
Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου
Η επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean Ίλια Ρήγα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο.
Διαφήμιση

H Energean στηρίζει την φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και το Κεντρικό Ταμείο Πρόνοιας που έχει δημιουργηθεί για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου που έχει αναπτύξει σε συνολικά 94 ενορίες.

Έπειτα από σχετική επικοινωνία της επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ίλιας Ρήγα, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο αποφασίστηκε μία σημαντική δωρεά, που εστιάζει στα καθημερινά συσσίτια των ενοριών, και, ειδικότερα, στο «Τραπέζι της Αγάπης», πού αποτελεί μία σημαντική φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου περίπου για τέσσερις δεκαετίες.

Για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Μαρτίου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Στέφανο, η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα Δρ. Κατερίνα Σάρδη, η οποία και δήλωσε σχετικά:

«Αποτελεί μια από τις πιο βασικές προτεραιότητες της Εnergean η συνδρομή προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες στην καθημερινότητά τους και θεωρούμε ότι η δράση και το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου προς την τοπική κοινωνία μας αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο σύμμαχο στην προσπάθειά ανακούφισής τους. Άλλωστε, με πολλή χαρά είχαμε συμμετάσχει πέρσι το Πάσχα σε πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η οποία είχε ως τελικό αποδέκτη την Ιερά Μητρόπολη.

Η δωρεά μας αυτή εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας μας για την υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και, ειδικότερα, των Στόχων 1 και 2 για Μηδενική Φτώχεια και Μηδενική Πείνα, καθώς και του Στόχου 17 για Συνεργασία για την επίτευξη των Στόχων.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Στέφανο και τους συνεργάτες του για το έργο της της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, ένα έργο για το οποίο δεσμευόμαστε να παρέχουμε την στήριξή μας σε σταθερή βάση».

 

Στη συνέχεια ο κ. Στέφανος ευχαρίστησε την κ. Σάρδη, ενώ κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκε η προοπτική ανάλογων συνεργασιών και κοινών πρωτοβουλιών στο μέλλον, προς όφελος πάντοτε του κοινωνικού ιστού της περιοχής μας.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓ.Ατσαλάκης: Η πιθανότητα νέου κύματος κορονοϊού αυξάνεται
Επόμενο άρθροΣτο Κίεβο με τρένο ηγέτες της ΕΕ: «Βρισκόμαστε εκεί που σφυρηλατείται η ιστορία»