Αρχική Ειδήσεις «Ξεβράζει» σορούς το κουφάρι του Euroferry Olympia

«Ξεβράζει» σορούς το κουφάρι του Euroferry Olympia

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο Euroferry Olympia ανέρχεται πλέον στους τέσσερις, ενώ φαίνεται να «κλειδώνει» ο αριθμός των διασωθέντων στους 281.

0
Euroferry Olympia
Διαφήμιση

Μία τέταρτη σορός άντρα εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού, με αποτέλεσμα να αγνοούνται πλέον επτά άτομα συνολικά. 

Λίγο πριν, είχαν ανασυρθεί τα πτώματα δύο ανδρών, από ομάδες έρευνας και διάσωσης στο δεύτερο και τρίτο γκαράζ του «Euroferry Olympia».

Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου προχωρά, ενώ, το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος μίας νέας αναπύρωσης της φωτιάς.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο τρίτο κατάστρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Euroferry Olympia», τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι.

Χθες, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, το πλοίο ρημουλκήθηκε στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

Διαφήμιση