Αρχική Special Topics - 2 Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς την Ουκρανία

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς την Ουκρανία

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς την Ουκρανία για τους συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

0
kinito tilefono rodion kutsaev unsplash
EIKONA APXEIOY: Rodion Kutsaev / Unsplash
Διαφήμιση

Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές κινητής που βρίσκονται στη χώρα, προσφέροντας σε όλους δωρεάν 300 λεπτά ομιλίας, 300 SMS και 1GB για χρήση περιαγωγής.

Η προσφορά ενεργοποιήθηκε αυτόματα στις 25/2, με διάρκεια ισχύος επτά ημέρες και οι δικαιούχοι συνδρομητές έχουν ενημερωθεί με SMS.

Επιπλέον, η COSMOTE για να διευκολύνει τους συνδρομητές της στην Ελλάδα, που επικοινώνησαν ή επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ουκρανία, επιστρέφει την αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS μεταξύ των δυο χωρών, που πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 24/2 έως και 2/3.

Συγκεκριμένα

  • Η αξία των χρεώσιμων διεθνών κλήσεων και των SMS από την Ελλάδα προς την Ουκρανία, καθώς και η αξία των χρεώσιμων κλήσεων περιαγωγής, των MB και των SMS από την Ουκρανία προς την Ελλάδα και την Ουκρανία, θα επιστραφεί στον λογαριασμό των συνδρομητών συμβολαίου κινητής, ιδιωτών και επιχειρήσεων, ενώ στους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους.
  • Στους πελάτες σταθερής, ιδιώτες και επιχειρήσεις, η αξία των χρεώσιμων διεθνών κλήσεων προς την Ουκρανία θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους.
Διαφήμιση