Αρχική Ειδήσεις Στο έλεος της “Ελπίδας” η Αττική – Εισαγγελική παραγγελία για το αίσχος...

Στο έλεος της “Ελπίδας” η Αττική – Εισαγγελική παραγγελία για το αίσχος στην Αττική Οδό

0
ATTIKH1
Εικόνα: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Διαφήμιση
Σε εφαρμογή τίθεται σε λίγη ώρα επιχειρησιακό σχέδιο από την Πυροσβεστική και τον Στρατό για τον απεγκλωβισμό των πολιτών που έχουν κολλήσει λόγω της κακοκαιρίας εδώ και πολλές ώρες στην Αττική Οδό.

Μπαίνει ο Στρατός στην Αττική Οδό

Στη μάχη για των απεγκλωβισμό των οδηγών στην Αττική μπαίνει και ο στρατός. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων του στρατού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση θα γίνει με ειδικά οχήματα ή πεζή. Ο στρατός θα βγάλει τον κόσμο που έχει εγκλωβιστεί, από τις 11 το πρωί, υπό δραματικές συνθήκες. Θα στηθούν σκηνές για να προμηθεύσουν τους ανθρώπους τα απαραίτητα και εν συνεχεία με λεωφορεία θα κινηθούν προς ξενοδοχεία για να διανυκτερεύσουν.
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΕΛΠΙΣ” / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Εισαγγελική έρευνα

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο. Ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Ζητάει συγνώμη η Αττική Οδός

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερες από 7 ώρες με τους οδηγούς ακόμη εγκλωβισμένους μέσα στην Αττική Οδό για να ακουστεί η πρώτη «συγνώμη»

Η Αττική οδός, μετά από 7 και πλέον ώρες με ανακοίνωση της ζητάει συγνώμη από τους εγκλωβισμένους οδηγούς για την ταλαιπωρία τους και τονίζει ότι θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τα όσα συνέβησαν, όταν τελειώσουν όλα αυτά.

πως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό  και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού.»

Και συνεχίζει: «Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.»

«Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια.»

Διαφήμιση