Αρχική Ειδήσεις Νέα σελίδα για τον παγκόσμιο τουρισμό «γράφουν» DER Touristik και Deutsche Seereederei

Νέα σελίδα για τον παγκόσμιο τουρισμό «γράφουν» DER Touristik και Deutsche Seereederei

0
Der Touristik
Διαφήμιση

Ο Όμιλος DER Touristik και η DSR Hotel Holding, 100% θυγατρική της Deutsche Seereederei, ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να καταστούν ηγέτες στην αγορά του βιώσιμου τουρισμού στην Ευρώπη. Η νέα κοινοπραξία, DR Hospitality GmbH & Co KG, στην οποία και οι δύο εταιρείες κατέχουν το 50% έκαστη, θα έχει έδρα το Αμβούργο και το Ρόστοκ.

Όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση «Στόχος της συγχώνευσης είναι να η DR Hospitality GmbH & Co KG να γίνει ο ηγέτης της αγοράς στον φιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο τουρισμό στην Ευρώπη με τις μάρκες A-ROSA Resorts & Hideaways, aja και Henri Hotels

Η νέα εταιρεία θα εκπροσωπείται από τον Sören Hartmann, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου DER Touristik και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου REWE, και τον Horst Rahe, ιδρυτή της Deutsche Seereederei. Τη διαχείριση θα αναλάβουν οι προηγούμενοι διευθύνοντες σύμβουλοι της DSR Hotel Holding, Daniel Bär και Björn Franz.

Der Touristik

Η «προίκα» και η «βιώσιμη» στόχευση της κοινοπραξίας

Η νεοϊδρυθείσα DR Hospitality GmbH & Co. KG θα είναι αρχικά υπεύθυνη για τη λειτουργία και το μάρκετινγκ 16 ξενοδοχείων και θέρετρων των εμπορικών σημάτων A-ROSA, aja, Henri Hotels, Louis C. Jacob και Hotel Neptun.

Τόσο οι μέτοχοι όσο και οι εκπρόσωποί τους Sören Hartmann και Horst Rahe εμφανίστηκαν πεπεισμένοι ότι ένας από τους τομείς ισχυρής ανάπτυξης στον τουρισμό στο μέλλον θα είναι προορισμοί διακοπών που θα είναι εύκολα προσβάσιμοι με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο.

Ως εκ τούτου, σε πρώτη φάση, η κοινοπραξία θα επικεντρωθεί στις αναπτυσσόμενες αγορές της Βαλτικής Θάλασσας και της Βόρειας Θάλασσας, καθώς και τις περιοχές των Άλπεων και της Ιταλίας.

hartmann soeren der touristik
Ο Sören Hartmann, Διευθύνονων Σύμβουλος του Ομίλου DER Touristik και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου REWE

«Είμαστε βέβαιοι ότι τα βιώσιμα ταξίδια, οι διακοπές με την άφιξη και η επιθυμία για ασφάλεια και υγεία είναι νέες κορυφαίες τάσεις για τις διακοπές, ακόμα και μετά την πανδημία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε τώρα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρούμε έναν εξειδικευμένο, πολύ έμπειρο και επιτυχημένο συνεργάτη στην Deutsche Seereederei» δήλωσε  ο Sören Hartmann, εξηγώντας «Ο συνδυασμός της ξενοδοχειακής τεχνογνωσίας με την ικανότητα επωνυμίας και την τουριστική τεχνογνωσία και την ισχύ των ταξιδιωτικών πωλήσεων είναι ένα «τέλειο ταίριασμα». Οι στόχοι μας είναι η ανάπτυξη και η ανάπτυξη ιδεών αειφόρου τουρισμού, αυτό είναι το ατού της συνεργασίας μας».

Rahe
Ο ιδρυτής της ναυτιλιακής Deutsche Seereederei, Horst Rahe

Και ο Διευθυντής της DSR Hotel Holding του Ομίλου Deutsche Seereederei αλλά και συνεπικεφαλής της κοινοπραξίας, Horst Rahe, εστίασε στον πολλά υποσχόμενο «γάμο» των δύο κολοσσών.«Με έναν έμπειρο και οικονομικά ισχυρό συνεργάτη, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας να γίνουμε κορυφαία εταιρεία στην ευρωπαϊκή, φιλική προς το περιβάλλον βιομηχανία φιλοξενίας και αναψυχής, ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι βρήκαμε έναν ιδανικό συνεργάτη εδώ στον Όμιλο DER Touristik», δήλωσε.

Ποια είναι η DSR Hotel Holding

Η τεχνογνωσία της DSR Hotel Holding βρίσκεται στον κλάδο των ξενοδοχειακών διακοπών με τις γνωστές δημόσιες μάρκες A-ROSA Resorts & Hideaways, aja, Henri Hotels, Hotel Neptun και Hotel Louis C. Jacob.

Τα A-ROSA Resorts & Hideaways στο Kitzbühel, το Sylt και το Travemünde προσφέρουν στους επισκέπτες τους prive διακοπές σε περίοπτες τοποθεσίες και με εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες για SPA, γαστρονομίας και σπορ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A-ROSA Resorts (@arosahotels)

Η επωνυμία aja αντιπροσωπεύει μια νέα μορφή μοντέρνων διακοπών ευεξίας και περιπέτειας στην Ευρώπη και απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των γενεών. Τα θέρετρα βρίσκονται σε κορυφαίους προορισμούς όπως το Travemünde, το Warnemünde, το Grömitz, το Bad Saarow, το Ruhpolding,  το Garmisch-Partenkirchen και τη Ζυρίχη.

Το Hotel Neptun στο Rostock-Warnemünde διαθέτει πολυτελή καταλύματα  ευεξίας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Το Hotel Louis C. Jacob βρίσκεται στο Elbchaussee του Αμβούργου και εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες διευθύνσεις στο Αμβούργο σήμερα, 230 χρόνια μετά την ίδρυσή του.

Τα τέσσερα ξενοδοχεία Henri στο Βερολίνο, το Αμβούργο, το Ντίσελντορφ και τη Βιέννη προσφέρουν κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Διαφήμιση