Αρχική Τουρισμός Καλαφάτης: “Η επένδυση στην Μαρίνα Καλαμαριάς να έχει πράσινο χαρακτήρα”

Καλαφάτης: “Η επένδυση στην Μαρίνα Καλαμαριάς να έχει πράσινο χαρακτήρα”

0
kalafatis
Διαφήμιση

Η επένδυση στην Μαρίνα Καλαμαριάς θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, παράλληλα με τον πράσινο χαρακτήρα και την επενδυτική διάσταση, τόνισε ο υπουργός Νακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης

Η εξέλιξη της επένδυσης στη Μαρίνα Καλαμαριάς βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρου Καλαφάτη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ) κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Μετά τη συνάντηση ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:

Καλαφάτης: φιλοπεριβαλλοντικό χαρακτήρα

“Στόχος είναι η επένδυση στη Μαρίνα Καλαμαριάς να έχει πράσινο, φιλοπεριβαλλοντικό χαρακτήρα, χωρίς να απωλέσει την επενδυτική της διάσταση, αλλά, ταυτόχρονα, να  να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Χαίρομαι που συμβάλλω στη διαμόρφωση των βασικών κατευθύνσεων μιας επένδυσης  η οποία, με την ολοκλήρωσή της, θα δώσει νέα πνοή στην τουριστική ανάπτυξη της Καλαμαριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και θ΄ανταποκρίνεται στα αιτήματα και τις ανάγκες του Δήμου Καλαμαριάς και της τοπικής κοινωνίας.

Ευχαριστώ τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΣΥΠ κ. Δημητριάδη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξαιρετική συνεργασία. Η βούληση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι δεδομένη. Προχωράμε”, τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης.

marinaKalamarias

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα σχέδια της Επιτροπής για τη δέσμευση του άνθρακα στη γεωργία
Επόμενο άρθροΡολόι της Κρίσης: 100 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του κόσμου (VIDEO)