Αρχική Special Topics Ίδρυμα Ογκολογίας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Φεβρουάριο

Ίδρυμα Ογκολογίας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Φεβρουάριο

0
exetasi mastou victoria strukovskaya unsplash
Victoria Strukovskaya / Unsplash
Διαφήμιση

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και αυτόν τον Φεβρουάριο, μήνα αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου, θα προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις με ψηφιακή μαστογραφία σε γυναίκες ηλικίας από 40 έως 70 ετών και τεστ Παπανικολάου σε γυναίκες ηλικίας από 25 έως 70 ετών.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος, επί της οδού Βαλτετσίου 11 και Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται όχι μόνο στις γυναίκες που συμμετέχουν στα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου του Ιδρύματος, αλλά και σε όλες όσες θελήσουν να εξεταστούν σε αυτή τη χρονική περίοδο.

mastografia unsplash
Unsplash

Από Παρασκευή 28 Ιανουαρίου έως και Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα: 2103620831-2, τις ώρες: 9.30 – 15.00.

Τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν από 3 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

exetaseis unsplash

Λόγω της παρούσας κατάστασης και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά του ιού Covid-19, οι εξεταζόμενες παρακαλούνται να είναι ακριβείς στο ραντεβού τους, να προσέρχονται χωρίς συνοδό και να φέρουν απαραιτήτως μη ιατρική μάσκα.

Το Ε.Ι.Ο. τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. για την ασφάλεια όλων.

Την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρις στην πλήρη χορηγία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.

Διαφήμιση