Αρχική COVID-19 Περιφέρεια Αττικής: Ακυρώνονται οι ανοικτές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Περιφέρεια Αττικής: Ακυρώνονται οι ανοικτές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

0
kalanta
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Διαφήμιση

Την ακύρωση όλων των εορταστικών συναυλιών και εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί να τελεστούν σε ανοικτούς χώρους της πρωτεύουσας, αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, οι προγραμματισμένες εορταστικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας «οι εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και περιορισμούς. Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία συναυλία και εκδήλωση σε ανοιχτό χώρο.

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις και συναυλίες θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος των πολιτών θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού. Για την αποφυγή συνωστισμού προβλέπεται περιορισμός και στον αριθμό των παρευρισκόμενων».

Οι προγραμματισμένες Εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως «σήκωσαν αυλαία» την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη με την παρουσία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Μπορείτε εδώ να δειτε το πρόγραμμα που έχει προγραμματιστεί να υλοποιήσει η Περιφέρεια Αττικής για τις ημέρες των Χριστουγέννων μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2022.

Xristougenna

Διαφήμιση