Αρχική COVID-19 ΟΣΕΘ: Ξεκινά το webinar «Επιπτώσεις της Covid-19 στις δημόσιες επιβατικές μεταφορές»

ΟΣΕΘ: Ξεκινά το webinar «Επιπτώσεις της Covid-19 στις δημόσιες επιβατικές μεταφορές»

0
OSETH prosklhsh 1280x720px
Διαφήμιση

Το απόγευμα στις 19:00 ξεκινά η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις της υγιεινομικής κρίσης που επέφερε η πανδημίας της Covid-19 στις δημόσιες επιβατικές μεταφορές» η οποία πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση Έρευνας Κοινού που διεξήγαγε η εταιρεία Standard Gaston Solutions για λογαριασμό του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλλονίκης (ΟΣΕΘ ΑΕ).

Ο ΟΣΕΘ θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα που κόμισε για τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης στις δημόσιες επιβατικές μεταφορές στην Θεσσαλονίκη αλλά και τους τρόπους αντίδρασης ή τις προτάσεις των επιβατών.

«Η έρευνα μας δίνει χειροπιαστό δείγμα της νέας καθημερινότητας των μετακινήσεων αλλά και το εφαλτήριο για όποιες ενέργειες, καθώς αποτελεί χρήσιμο εργαλείο και για τη Μελέτη Ανάπτυξης Μετρό που διεξάγεται αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

OSETH prosklhsh

Σημειώνεται ότι η έρευνα διεξήχθη ηλεκτρονικά και οι επιβάτες δημόσιων μέσων μεταφοράς κλήθηκαν να απαντήσουν σε λίγες απλές ερωτήσεις που αφορούσε στη συμπεριφορά τους πριν και μετά την έναρξη της πανδημίας, καθώς και στις επιπτώσεις που είχε αυτή σε οικονομικό-επαγγελματικό, υγειονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Οι απαντήσεις ήταν ανώνυμες και δε χρησιμοποιήθηκαν περεταίρω, παρά μόνο για την καταγραφή των αθροιστικών τάσεων του δείγματος.

Διαφήμιση