Αρχική Special Topics Οι καινοτόμες τεχνολογίες της «Έξυπνης Ασφάλειας»

Οι καινοτόμες τεχνολογίες της «Έξυπνης Ασφάλειας»

0
SMART SECURITY
Διαφήμιση

Το σύνολο των υπηρεσιών «Έξυπνης Ασφάλειας», τις σύγχρονες στρατηγικές και καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύσσονται για την προστασία υποδομών, εγκαταστάσεων, περιουσιών και φυσικά των ανθρώπων, θα παρουσιάσουν διαδικτυακά σε ένα τριήμερο Τεχνολογικό φεστιβάλ οι κορυφαίες εταιριείες ασφάλειας της Κύπρου από τις 7 έως και τις 9 Δεκεμρίου 2021.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν οι εταιρίες Smart Com & Smart Press, Infocom Cyprus, Infocom Security Cyprus, Security Project Cyprus, κάνοντας μία εμπεριστατωμένη αναφορά στις σύγχρονες προκλήσεις αλλά και απειλές στο  χώρο της Ασφάλειας.

Πλέον, η έννοα της ευφυΐας δεν αποτελεί απλά και μόνο λέξη εντυπωσιασμού ή marketing, αλλά μια απαίτηση που προέρχεται από τις ανάγκες των καιρών. Η εγκληματικότητα εξελίσσεται διαρκώς και η κοινωνία, οι επιχειρήσεις και ο καθένας μας ατομικά θα πρέπει να αναζητήσουμε έξυπνους τρόπους και ευφυείς λύσεις και υπηρεσίες, που θα καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες προστασίας και θα βρίσκονται συνεχώς ένα βήμα πιο μπροστά από όσους επιβουλεύονται την ασφάλεια μας.

Είναι σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, επιτακτική η ανάγκη για επικαιροποιήση των πολιτικών ασφάλειας που θα πρέπει να βασίζονται σε ευέλικτες διαδικασίες και θα προσαρμόζονται αρμονικά στις εκάστοτε συνθήκες όπως μας δίδαξε με τον πιο απότομο τρόπο η περίοδος της πανδημίας του COVID-19.

H αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων για την υλοποίηση των έργων ασφάλειας και η συνεχή εκπαίδευση όλων όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλειας θα πρέπει να είναι οι πυλώνες μιας προσέγγισης που θα οικοδομήσει το μέλλον της έξυπνης ασφάλειας.

Με βάση αυτή τη κεντρική ιδέα και τις συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί  προσαρμόζεται το περιεχόμενο του 5oυ Συνεδρίου Security Project Cyprus, το οποίο φέτος μπορείτε να το παρακολουθήσετε online και δωρεάν, με στόχο να αναδείξουμε σε ένα πολύ ευρύ κοινό στη Κύπρο, αλλά και την Ελλάδα τις σημαντικότερες πτυχές σε ένα σύνολο θεμάτων που αφορούν τη διαχείριση της Ασφάλειας.

Επαγγελματίες και Ειδικοί του χώρου της φυσικής ασφάλειας, στελέχη της αγοράς των υπηρεσιών και των συστημάτων, επιστήμονες και ερευνητές θα παρουσιάσουν στο συνέδριο όλες τις προκλήσεις για την Ασφάλεια στην Κύπρο και θα αναδείξουν λύσεις που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο περιβάλλον.

Το Συνέδριο Security Project Cyprus πραγματοποιείται όπως πάντα υπό την οργανωτική ευθύνη των εταιριών SmartPress και SmartCom με υποστηρικτικό πυλώνα το περιοδικό Security Manager (www.securitymanger.gr) και την υποστήριξη σημαντικών  φορέων.

Το Συνέδριο διοργανώνεται Υπό την Αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ)

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ βρίσκει σε ετοιμότητα την WIND – Ποιες πρωτοβουλίες υιοθετεί
Επόμενο άρθροΝέο Εξοικονομώ: Οι βασικές διορθώσεις και τα hot tips της ΠΟΜΙΔΑ