Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Η παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ βρίσκει σε ετοιμότητα την WIND – Ποιες πρωτοβουλίες...

Η παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ βρίσκει σε ετοιμότητα την WIND – Ποιες πρωτοβουλίες υιοθετεί

0
WIND Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Διαφήμιση

Την εξασφάλιση άμεσης πρόσβασης σε άλα τα καταστήματα του δικτύου της αλλά και την οκονομική ενίσχυση συλλόγων και σωματείων ΑμεΑ, προβλέπει μεταξύ άλλων το πλάνο μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς που υλοποιεί η γνωστή εταιρεία τηλεφωνίας WIND Ελλάς, με στόχο να συμβάλλει στην προώθηση της κατανόησης και στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Όπως γίνεται γνωστό, η WIND ανανεώνει την στήριξή της σε δυο αθλητικούς συλλόγους, στον «Παναθηναϊκό Α.Ο. ΑμεΑ» και στο «Αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ιωνάς». Μέσα από αυτή την ενέργεια, στοχεύει να φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για ενίσχυση της αξιοπρέπειας των ατόμων με αναπηρία και να προάγει τη συνειδητοποίηση του σεβασμού.

Προσβασιμότητα ατόμων με κινητικές ιδιαιτερότητες

Η WIND προάγει την ασφαλή και καθολική πρόσβαση στους επισκέπτες των καταστημάτων της, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.

Όλα τα καταστήματα WIND διαθέτουν ειδικά αποσπώμενες ράμπες πρόσβασης, φροντίζοντας έτσι να παρέχεται άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε της πελάτη.

Για την προσβασιμότητα ατόμων με μειωμένη ακοή παρέχεται η δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης μέσω της υπηρεσίας live Chat, μέσω εφαρμογών όπως το Facebook Messenger, το Instagram και το Twitter, καθημερινά σε 24ωρη βάση.

Συγκεκριμένα, εξασφαλίζεται η εξυπηρέτηση ατόμων με μειωμένη όραση και γνωστικές δυσλειτουργίες ως εξής:

  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τις γραμμές 13700 και 13800, όλο το 24ωρο. Οι κλήσεις προς το 13700 είναι χωρίς χρέωση για εξυπηρέτηση τεχνικής φύσεως και βλάβες. Οι κλήσεις προς το 13800 αφορούν όλα τα υπόλοιπα θέματα εξυπηρέτησης και χρεώνονται ως αστικές κλήσεις.
  • Ιστοσελίδα www.wind.gr : Άνετη πλοήγηση στο περιεχόμενό, μέσα από την εφαρμογή σχετικών προτύπων και εργαλείων προσβασιμότητας για άτομα με μειωμένη όραση.

Επιπλέον, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της, για θέματα που αφορούν τη σύνδεση του τερματικού τους εξοπλισμού, η WIND παρέχει τη δυνατότητα αποστολής τεχνικού στο χώρο τους, λαμβάνοντας όλα τα μέρα προστασίας και χωρίς καμία χρέωση, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή σύνδεση με το δίκτυό της.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροGeoportal: Σε δημόσια διαβούλευση το επενδυτικό πολυεργαλείο της ΕΑΓΜΕ
Επόμενο άρθροΟι καινοτόμες τεχνολογίες της «Έξυπνης Ασφάλειας»