Αρχική Special Topics Διαστημικό εργοστάσιο στήνει μετά την αποδόμηση της Tesla o Ελον Μασκ –...

Διαστημικό εργοστάσιο στήνει μετά την αποδόμηση της Tesla o Ελον Μασκ – Βήμα προς βήμα η απόκτηση μετοχών

0
Διαφήμιση

Στο διάσημα εκτινάσσεται το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πολυμήχανου ιδιοκτήτη της κατασκευάστριας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, Έλον Μάσκ.

Μετά τη νέα ρευστοποίηση μετοχών της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων που έλαβε ήδη χώρα τις προηγούμενες ώρες, φτάνοντας πιο κοντά στο στόχο πώλησης του 10% του μεριδίου του σε αυτή, συνεργαζόμενος με τη VARDA Space Industries κάνει ένα ακόμα όνειρό του πραγματικότητα.

Στο video μάλιστα που ακολουθεί ο εκατομμυριούχος αποκαλύπτει τα σχέδια του αλλά και τον τρόπο που μπορεί να συμμετέχει κανείς σε αυτά.

Τα βήματα είναι απλά

  1. Ανοίξτε έναν brokerage λογαριασμό και αποκτήστε μία δωρεάν μετοχή. Για την απόκτηση κάμε μιας, πέραν της δωρεάν, μετοχής μπορείτε να επενδύσετε από 3 δολάρια, μέχρι και 3.500 συνολικά.
  2. Συμπληρώστε οποιοδήποτε ποσό κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς και λάβετε την ευκαιρία να «τραβήξετε» ένα απόθεμα αξίας μεταξύ 9 και 3.500 δολαρίων.
  3. Συμπληρώστε την ελάχιστη καθαρή κατάθεση των 2.000 δολαρίων κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς και έχετε 3 ευκαιρίες να λάβετε μια δωρεάν μετοχή αξίας μεταξύ 9 και 3.500 δολαρίων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέο Εξοικονομώ: Οι βασικές διορθώσεις και τα hot tips της ΠΟΜΙΔΑ
Επόμενο άρθροAmazon Web Services: «Η Ελλάδα γίνεται κόμβος για επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας»