Αρχική Special Topics COSMOTE: Οι μεγαλύτερες προσφορές των Χριστουγέννων

COSMOTE: Οι μεγαλύτερες προσφορές των Χριστουγέννων

0
COSMOTE Xmas2021 Offers Week4
Διαφήμιση

Με νέα πακέτα προσφορών και δώρων για τους συνδρομητές της, υπόσχεται να κάνει αξέχαστα αυτά τα Χριστούγεννα η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE.

Η COSMOTE  ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα από τις 22 Νοεμβρίου, προσφέροντας νέα δώρα, διαφορετικά κάθε εβδομάδα, για τους συνδρομητές της. Μεταξύ των οποίων, δωρεάν πακέτα data και χρόνου ομιλίας για το κινητό και το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV και εκπτώσεις σε παραγγελίες μέσω BOX.

Από τότε μέχρι και σήμερα, η δράση αυτή της COSMOTE έχει γνωρίσει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από τους συνδρομητές, καθώς έχουν γίνει περισσότερες από 3,2 εκατ. ενεργοποιήσεις προσφορών.

Οι νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές POY μπορούν να ενεργοποιηθούν μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2022 είναι

  • Δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό,
  • Απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό, με διάρκεια δεκαπέντε ημερών,
  • 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες .

Ενεργοποίηση στα Apps: My COSMOTE & WHAT’S UP

Οι νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022 και αφορούν όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβόλαιο, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP) και σταθερής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς.

Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου, αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους. 

Η ενεργοποίηση των προσφορών κινητής και σταθερής πραγματοποιείται μέσω του My COSMOTE App και του WHAT’S UP App. Με τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν σήμερα τις δύο εφαρμογές να έχουν φτάσει τα 3,7 εκατ., το My COSMOTE App και το WHAT’S UP App βρίσκονται σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο App Store, Google Play και App Gallery. 

30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες

Όλοι οι συνδρομητές -σταθερής και κινητής- COSMOTE μπορούν να λάβουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω  BOX, έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία, έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους φαγητό ή ρόφημα σε περισσότερα από 9,000 καταστήματα σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι συνδρομητές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους απλά καταχωρούν τον κωδικό XMAS30 στο BOX App και αυτομάτως γίνεται η απόδοση των πόντων για τις τρεις επόμενες παραγγελίες. 

Η εταιρεία

«Φέτος, αποφασίσαμε να μετρήσουμε τις εβδομάδες για τα Χριστούγεννα αντίστροφα μαζί με τους συνδρομητές μας, προσφέροντας δώρα που μας βάζουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα των γιορτών.

Από σήμερα, οι συνδρομητές μας έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από την COSMOTE, για να μπορούν να ανταλλάζουν γιορτινές ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πιο ξέγνοιαστα και χωρίς περιορισμούς, για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες.

Ευχόμαστε ολόψυχα ο νέος χρόνος να χαρίσει απλόχερα υγεία και ευτυχία σε όλους. Με σύμμαχο μας την τεχνολογία ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, ερχόμαστε πιο κοντά και φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο  Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, Παναγιώτης Γαβριηλίδης. 

Παναγιώτης Γαβριηλίδης Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ
Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

 

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο Μετρό «Βενιζέλος» φέρνει τα πάνω κάτω στον ΟΣΕΘ – Αναλυτικοί χάρτες
Επόμενο άρθροΚρέας… από αέρα – Πως παρασκευάζεται η πρωτείνη του μέλλοντος