Αρχική Επιχειρείν Bayer Ελλάς: Τρία νέα υβρίδια καλαμποκιού DEKALB έρχονται το 2022

Bayer Ελλάς: Τρία νέα υβρίδια καλαμποκιού DEKALB έρχονται το 2022

0
bayer
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Η Bayer πιστή στην αποστολή της «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή» συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στη Γεωργία, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον. Έτσι, με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης να βρίσκονται στο επίκεντρο των προσφερόμενων λύσεων της εταιρείας στα γεωργικά συστήματα παραγωγής και έχοντας ως γνώμονα την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεισφοράς της στην επιτυχία του Έλληνα παραγωγού, η Bayer Ελλάς θα ξεκινήσει τη διανομή τριών νέων υβριδίων καλαμποκιού DEKALB από το 2022.

«Συνδυάζοντας τις κορυφαίες δυνατότητες των υβριδίων DEKALB με το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο φυτοπροστασίας στην καλλιέργεια του καλαμποκιού καθώς και την τελευταία λέξη της ψηφιακής γεωργίας με το Climate FieldView™, προσφέρουμε στον παραγωγό τη δυνατότητα να αναπτύξει κορυφαίες αποδόσεις» αναφέρει ο κ. Γρηγόρης Μοσχόπουλος, Head of Field Activation & Marketing Operations, του τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς.

Βιώσιμη Γεωργία

Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στην ανάγκη για βιώσιμη γεωργία και μετατρέποντας καινοτόμες ιδέες σε εξατομικευμένες λύσεις και για τον παραγωγό καλαμποκιού, η Βayer Ελλάς επιδιώκει τη βελτίωση των γεωργικών πρακτικών για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις και στην καλλιέργεια του καλαμποκιού με βιώσιμο τρόπο.

Διαφήμιση