Αρχική Επιχειρείν Ο Ε.Ο.ΑΝ. στην 1η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας

Ο Ε.Ο.ΑΝ. στην 1η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας

0
beyond banner - Ε.Ο.ΑΝ.
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

O Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης συμμετέχει στην 1η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «BEYOND 4.0», που πραγματοποιείται από τις 14 – 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ.- HELEXPO. 

Στο χώρο της έκθεσης (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, Θ. Β28), ο Ε.Ο.ΑΝ. θα διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο θα προβάλλονται στους επισκέπτες, οι δραστηριότητες και συνεργασίες του Οργανισμού για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και της ανακύκλωσης.

Επίσης, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, που γίνεται στον ίδιο εκθεσιακό χώρο,  θα παρουσιαστεί και θα διανεμηθεί από τον Ε.Ο.ΑΝ. στους συνέδρους, ο «Οδηγός για Δήμους, για τη διαλογή στην Πηγή και την Ανακύκλωση».

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στις 13:30, στον χώρο εκδηλώσεων του Περιπτέρου 15, θα γίνει η παρουσίαση της Ψηφιακής Εφαρμογής GRE-CYCLE για την Ανακύκλωση Αποβλήτων, που δημιούργησε ο Ε.Ο.ΑΝ.

Κόμβος τεχνολογίας και καινοτομίας η Θεσσαλονίκη

Η 1η Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond 4.0 θα δώσει το βήμα σε εταιρείες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κύριο θέμα της Beyond 4.0 θα είναι «Το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)», το οποίο θα αναπτυχθεί μέσω της εμπορικής έκθεσης με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, ενός συνεδρίου με σημαντικούς διεθνείς ομιλητές, εργαστηρίων από νεοσύστατες εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις, παρουσιάσεων προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλών τραπεζιών και δικτύωσης για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του πολυδιάστατου event καλύπτει τέσσερις βασικούς τομείς: τον Τομέα Συνεδρίου, τον Τομέα Νεοφυών Επιχειρήσεων (startups), τον Τομέα Ερευνητικών Κέντρων & Πανεπιστημίων και τον Τομέα Εμπορικών Εταιρειών & Τεχνολογικών Ψηφιακών Εφαρμογών.

Κατά τη διάρκεια της Beyond 4.0 οι συμμετέχοντες θα ζήσουν, μεταξύ άλλων, την εμπειρία της εφαρμογής της τεχνολογίας AΙ στο funding, τις επιχειρήσεις, τη λιανική, το εμπόριο, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις τηλεπικοινωνίες, την καινοτομία, την ασφάλεια, την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια, την εφαρμοσμένη μηχανική, τα τυχερά παιχνίδια κλπ.

Διαφήμιση