Αρχική Διατροφή - Προτάσεις Η Ελλάδα έχει το δικό της Oktoberfest στον… Παρνασσό για φθινοπωρινές εξορμήσεις

Η Ελλάδα έχει το δικό της Oktoberfest στον… Παρνασσό για φθινοπωρινές εξορμήσεις

0
Chalet 02
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ιδανικό για μικρές ή μεγάλες φθινοπωρινές αποδράσεις. Στον μοναδικό Παρνασσό και μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα με το αυτοκίνητο, βρίσκεστε σε έναν καταπράσινο παράδεισο ηρεμίας. Στο Elatos Resort.

Αποδράσεις στο βουνό

Με μοναδική θέα από υψόμετρο 1.300 μέτρων και για όσους το επιθυμούν ιδανικό για περιπάτους και πεζοπορίες στο μυθικό βουνό, αποτελεί έναν από τους ομορφότερους προορισμούς. Τα σηματοδοτημένα μονοπάτια  οδηγούν στο διεθνές μονοπάτι Ε9 και υπάρχουν και οδηγοί που μπορούν να βοηθήσουν τις επιλογές σας για μία δραπέτευση στο βουνό.

Elatos ResortΣε ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο και σε μια έκταση 100 στρεμμάτων βρίσκονται διάσπαρτα τα 39 αυτόνομα ξύλινα Chalets του Resort. Κοινό σημείο αναφοράς όλων των επισκεπτών είναι το Club House με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το εστιατόριο, το μπαρ, το γυμναστήριο, τον παιδότοπο, το Spa αλλά και τον χώρο για συνέδρια.

Το φθινόπωρο ανήκει και φέτος στο Elatos Resort & Health Club, που τηρώντας όλα τα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας του, υπόσχεται τις πιο ανέμελες στιγμές στο μαγικό φυσικό τοπίο που τον αγκαλιάζει.

HikingΤα πρώτα φθινοπωρινά τριήμερα είναι προ των πυλών και η αργία της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ιδανική αφορμή για εξορμήσεις στη φύση. Στις 28-31/10 το Elatos Resort & Health Club θα φιλοξενήσει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα αυτόνομα ξύλινα chalets του για μια εμπειρία απόλυτης ιδιωτικότητας και ασφάλειας μέσα στο καταπράσινο ελατοδάσος.

Το ελληνικό Oktoberfest

Η έναρξη της σεζόν, πραγματοποιήθηκε με τη διοργάνωση του δημοφιλούς θεσμού, του Ελληνικού Oktoberfest. Διοργανώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά στις 15-17/10, με πλούσια προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας από αρωματικές μπίρες και νόστιμα εδέσματα!

Σημειώνεται ότι η 7η χρονιά για το Ελληνικό Oktoberfest που διοργανώνει το Elatos Resort & Health Club.

Oktoberfest 03Στις 15-17/10/2021 όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γεύση και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το Σάββατο το μεσημέρι οι συμμετέχοντες μπορούσαν να δοκιμάσουν ξεχωριστές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, και βεβαίως ένα λαχταριστό μεσημεριανό γεύμα.

Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες παράστασηΤο απόγευμα, με την υποστήριξη του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκεη παράσταση “Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες” των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου. Και βεβαίως από το πρόγραμμα δεν λείπει μια αναζωογονητική πεζοπορία στα πανέμορφα μονοπάτια του Παρνασσού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 9222525 | moraiti@travelworks.gr & Αναστασία Περπερίδου | +30 6943 239663 | perperidou@travelworks.gr)

Διαφήμιση