Αρχική Ενέργεια ΔΕΠΑ Εμπορίας: Απορροφά τουλάχιστον το 15% των ανατιμήσεων στο φυσικό αέριο

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Απορροφά τουλάχιστον το 15% των ανατιμήσεων στο φυσικό αέριο

0
depa
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

“Τείχος προστασίας” προκειμένου να καλύψει τους οικιακούς καταναλωτές από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας “χτίζει” η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα. Προαναγγέλλει ότι θα επιτευχθεί έκπτωση κατ’ ελάχιστον 15% στην τιμή του φυσικού αερίου, η οποία θα φτάσει στους τελικούς οικιακούς καταναλωτές.

ΔΕΠΑ: 30 χρόνια στηρίζουμε την ενεργειακή οικονομία

Σύμφωνα με την εταιρεία, «για 30 και πλέον χρόνια η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει σταθερά την ενεργειακή οικονομία της χώρας. Αυτό συνεχίζει να κάνει και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία του ενεργειακού κλάδου, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλης της Ευρώπης.

Σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα εκπονήσουμε σχέδιο με το οποίο θα απορροφήσουμε κατ’ ελάχιστον το 15% των ανατιμήσεων στο φυσικό αέριο, στηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά της χώρας μας».

Ενέργεια κοινωνικό αγαθό

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας δηλώνει πως η ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό αλλά και βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία. Αποστολή της είναι, σημειώνει, να την προσφέρει με οικονομία και ασφάλεια σε όλους τους Έλληνες.

Όπως συμπληρώνει, χάρη στον νέο επιχειρησιακό της σχεδιασμό, που την καθιστά μια σύγχρονη, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη επιχείρηση ενέργειας, έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει προς όφελος των οικιακών καταναλωτών ένα σημαντικό ποσοστό της αύξησης στη διεθνή τιμή του φυσικού αερίου.

Τις επόμενες ημέρες η ΔΕΠΑ θα συνεργαστεί με όλους τους ιδιώτες παρόχους για την οριστικοποίηση των όρων, της διαδικασίας, αλλά και του μηχανισμού πιστοποίησης ώστε να εξασφαλιστεί ότι η έκπτωση κατ’ ελάχιστον 15% στην τιμή του φυσικού αερίου, θα φτάσει στους τελικούς οικιακούς καταναλωτές.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤροφές με … «διάθεση»
Επόμενο άρθροΑκαδημία Αθηνών: Μετατρέπεται σε μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης