Αρχική Ελληνικά Προϊόντα COSMOTE: 5G Roaming σε ακόμη περισσότερες χώρες

COSMOTE: 5G Roaming σε ακόμη περισσότερες χώρες

0
cosmote 5G
Διαφήμιση

Συνεργασία με δίκτυα όλο και περισσότερων χωρών εξασφαλίζει η COSMOTE, ώστε οι συνδρομητές της  να έχουν πρόσβαση στην εμπειρία 5G και στο εξωτερικό.

Περιαγωγή με 5G σε 34 χώρες

Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Σαουδική Αραβία, Ταϊλάνδη, Τσεχία και Φιλιππίνες είναι οι νέες προσθήκες στον κατάλογο των χωρών όπου οι συνδρομητές COSMOTE έχουν υπηρεσίες 5G Roaming. Αντίστοιχα, οι ταξιδιώτες από τις παραπάνω χώρες, όταν επισκέπτονται τη χώρα μας, αποκτούν δυνατότητα σύνδεσης με το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G  δίκτυο στην Ελλάδα. Με την προσθήκη των νέων χωρών, η COSMOTE έχει πλέον εξασφαλίσει συμφωνίες για 5G περιαγωγή με δίκτυα από 34 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Συνεργασία με ξένους παρόχους

Η COSMOTE είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που προχώρησε σε συμφωνίες με ξένα δίκτυα για 5G Roaming ήδη από τον Δεκέμβριο του 2020 και έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της τις περισσότερες συνεργασίες με ξένους παρόχους. Οι συνδρομητές COSMOTE έχουν ήδη πρόσβαση σε 5G Roaming στις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Η.Π.Α., Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ν. Κορέα, Ολλανδία, Ομάν, Ουγγαρία, Παρθένους Νήσους (Η.Π.Α.), Πολωνία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Τσεχία, Φιλιππίνες και Φινλανδία. 

Παράλληλα, τις τεράστιες δυνατότητες του COSMOTE 5G μπορούν να απολαμβάνουν οι επισκέπτες στην Ελλάδα από 35 χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Λιθουανίας, της Πορτογαλίας και της Ρωσίας.

Χρεώσεις και COSMOTE Travel Pass

Πρόσβαση στο 5G Roaming έχουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή), που διαθέτουν πιστοποιημένη 5G συσκευή συγκεκριμένων κατασκευαστών στις παραπάνω χώρες. Στις εν λόγω χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι συνδρομητές της COSMOTE απολαμβάνουν 5G Roaming χωρίς επιπλέον χρεώσεις, καθώς αξιοποιούν τις παροχές του προγράμματος που διαθέτουν στην Ελλάδα. Για τις χώρες που δεν ανήκουν στην Ε.Ε., μπορούν να ενεργοποιούν την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass και να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα που έχουν στην Ελλάδα, με μία ημερήσια χρέωση.

Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα, ενώ, σε συγκεκριμένες περιοχές, οι μέγιστες ταχύτητες του COSMOTE 5G ξεπερνούν το 1Gbps. Το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με νέο στόχο το 60% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Διαφήμιση