Αρχική Ειδήσεις Πούτιν: Στην πράξη δοκιμή του εμβολίου Sputnik-V

Πούτιν: Στην πράξη δοκιμή του εμβολίου Sputnik-V

0
POUTIN
Διαφήμιση

Από την αυτοαπομόνωση στην οποία βρίσκεται ο Ρώσος πρόεδρος, λόγω κρουσμάτων στο στενό του περιβάλλον, δηλώνει ότι θα δοκιμαστεί στην πράξη, στον ίδιο, το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση επειδή ήρθε σε επαφή με άτομα που μολύνθηκαν από κορονοϊό, χωρίς ο ίδιος να έχει νοσήσει. «Οι τίτλοι αντισωμάτων, με βάση τα γενικά δεδομένα, είναι αρκετά υψηλοί, αλλά θα δούμε πώς αυτό θα φανεί στην πράξη, στη ζωή», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια σύσκεψης με κυβερνητικά στελέχη και την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος «Ενιαία Ρωσία», αναφερόμενος στους λόγους που τον ανάγκασαν να οδηγηθεί στην αυτοαπομόνωση.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι στο περιβάλλον του μερικά άτομα μολύνθηκαν από κορονοϊό, εκ των οποίων ένας «εμβολιάσθηκε αρκετά αργά».

“Στο άμεσο περιβάλλον μου, μερικά άτομα νόσησαν και ένας από τους συνεργάτες αυτούς, είναι ένας άνθρωπός που βρίσκεται σε άμεση επαφή μαζί μου. Ο συνεργάτης αυτός , όπως είπε ο Ρώσος πρόεδρος είχε «εμβολιασθεί”, “αλλά αρκετά αργά” και νόσησε τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του. “Παραμονές ήμουν μαζί του όλη τη μέρα, σε πολύ κοντινή απόσταση, κατά την διάρκεια όλης της μέρας”, δήλωσε ο Πούτιν.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε  ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση για κάποιο διάστημα έπειτα από τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων Covid στο περιβάλλον του.

Διαφήμιση