Αρχική Ειδήσεις LIVE Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ

LIVE Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ

0
mitsotakis
Διαφήμιση

Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί από τις 13:00 στο πλαίσιο της καθιερωμένης παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη τύπου ακολουθεί την την ομιλία του πρωθυπουργού, χθες το απόγευμα, από το βήμα της 85ης ΔΕΘ. Περιέγραψε την κυβερνητική στρατηγική για την “Ελλάδα που αλλάζει”, όπως χαρακτήρισε το σχέδιο δράσης για το 2022.

Εφ΄όλης της ύλης

Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα από το κύμα ανατιμήσεων που αναμένεται να πλήξει τους έλληνες φορολογούμενους το επόμενο διάστημα, φοροελαφρύνσεις – με ένα γενναίο πακέτο 3,5 δισ. – στήριξη νέων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων/ Στην πορεία της πανδημίας και τα μέτρα για τους εμβολιασμούς, αλλά και για θέματα περιβαλλοντικής και ενεργειακής πολιτικής, ιδιαίτερα υπό τη “σκιά” των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού.

Αναφερόμενος στις πυρκαγιές του Αυγούστου αναγνώρισε ελλείψεις. Δεν καταφέραμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον όσο θα θέλαμε, και γι αυτό θα αλλάξουμε όσα μπορούμε σημείωσε. “Η συγγνώμη πρέπει να οδηγεί σε απτά αποτελέσματα”. Όσο για την απολιγνιτοποίηση τη χαρακτήρισε μονόδρομο, ιδαίτερα υπό το βάρος της κλιματικής αλλαγής.


Παρακολουθείστε ζωντανά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

 

Διαφήμιση