Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Συνεργασία Ryanair – ΕΟΤ για προώθηση των ελληνικών νησιών

Συνεργασία Ryanair – ΕΟΤ για προώθηση των ελληνικών νησιών

0
Ryanair
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
Διαφήμιση

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ανάκαμψης του τουρισμού στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρία προχώρησε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) για την προώθηση του προορισμού στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Η καμπάνια “All you want is Greece” θα προωθήσει τα ελληνικά νησιά ως έναν προορισμό που δεν πρέπει να χάσει κανείς για μια καλοκαιρινή απόδραση, μέσω των καναλιών της Ryanair, καθώς και εξωτερικών ψηφιακών πλατφορμών. Διάσημη για τις εκπληκτικές παραλίες της, τα καταγάλανα νερά της, τα απίστευτα ηλιοβασιλέματα, τους αρχαίους ναούς και το λαχταριστό φαγητό, η καμπάνια είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει πολλούς παραθεριστές που επιθυμούν να απολαύσουν ένα πολυαναμενόμενο διάλειμμα στην ελληνική λιακάδα.

Τι δήλωσε ο διευθυντής Μάρκετινγκ της Ryanair, Dara Brady:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την ανοικοδόμηση της κορυφαίας τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδας. Έχουμε αυξήσει σημαντικά τη συνδεσιμότητα προς και από τα ελληνικά νησιά με νέες διαδρομές και πρόσθετες συχνότητες από όλη την Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία θα προωθήσει τις ομορφιές αυτής της όμορφης περιοχής της Ευρώπης και θα αναδείξει κάθε διαδρομή της Ryanair προς τα νησιά, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των πελατών μας. Οι Ευρωπαίοι μπορούν τώρα να απολαύσουν μια ηλιόλουστη απόδραση ταξιδεύοντας με τους χαμηλότερους ναύλους, προς Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά, Κω και Ρόδο

Η διευθύντρια του ΕΟΤ για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, Έμυ Αναγνωστοπούλου, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτήν τη διεθνή συνεργασία με τη Ryanair στη βρετανική, ιταλική και γερμανική αγορά αντίστοιχα, και παρουσιάζουμε στους πελάτες αυτών των χωρών όλα όσα έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες της Ryanair θα απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά και τις αμμώδεις παραλίες καθώς και τη γαστρονομία της Ελλάδας. Άγνωστα νησιά περιμένουν να ανακαλυφθούν και μοναδικοί πολιτιστικοί θησαυροί μπορούν να εξερευνηθούν σε όλα τα μαγευτικά τοπία, τόσο της ηπειρωτικής χώρας, όσο και των πολυάριθμων ελληνικών νησιών.»

Με πληροφορίες από LARA News

Διαφήμιση