Αρχική Επιχειρείν OMMA Santorini x Make-A-Wish – Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα

OMMA Santorini x Make-A-Wish – Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα

0
Σαντορίνη
Διαφήμιση

«Θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά που δίνουμε στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)».

Το OMMA Santorini υπερήφανα ανακοινώνει την υποστήριξή του στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Το OMMA Santorini πιστεύει ότι όλες οι επιθυμίες πρέπει να υλοποιούνται, είτε πρόκειται για διακοπές σε ένα νησί είτε για ένα ανακαινισμένο εφηβικό υπνοδωμάτιο. Αυτό αποτέλεσε το κίνητρο, πίσω από την κίνηση του OMMA Santorini να εκπληρώσει την επιθυμία της Μάρθας.

Η Μάρθα είναι 11 ετών και πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Το όνειρο της ήταν ένα νέο ανακαινισμένο υπνοδωμάτιο. To OMMA Santorini μπόρεσε να πραγματοποιήσει την ευχή της Μάρθας αγοράζοντας όμορφα χειροποίητα βραχιόλια
που δημιούργησαν οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μάλιστα, τα εν λόγω βραχιόλια δίνονται στους επισκέπτες του ξενοδοχείου ως δώρα, μοιράζοντας τη χαρά της προσφοράς και αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση για τον οργανισμό.

Σε μια προσπάθεια να γίνουν πραγματικότητα ακόμα περισσότερες ευχές, τα βραχιόλια του OMMA και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πωλούνται στην υποδοχή του πολυτελούς boutique ξενοδοχείου, για όλους όσους θα ήθελαν να τα δωρίσουν στην οικογένεια και τους φίλους τους. Τα έσοδα που συγκεντρώνονται
θα διατεθούν στον οργανισμό και θα πραγματοποιήσουν στo μέλλον περισσότερες επιθυμίες παιδιών.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δίνει «σάρκα και οστά» σε ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη ζωή των παιδιών με σπάνιες ασθένειες. Μια επιθυμία είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του θεραπευτικού ταξιδιού. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά, των οποίων η επιθυμία έχει πραγματοποιηθεί μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να υπερνικήσουν ακόμα και πολύ σοβαρές ασθένειες. Από τη δημιουργία του το 1996, το Make-A-Wish Greece έχει προσφέρει χαμόγελα σε περισσότερα από 2.600 παιδιά που είδαν την ευχή τους να γίνεται πραγματικότητα.

Το OMMA Santorini θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει διεθνείς ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα για να ανακαλύψουν το υπέροχο έργο του.

OMMA Σαντορίνη x Make-A-Wish

Διαφήμιση