Αρχική Ειδήσεις «Ώρα δράσης» για το περιβάλλον – Έλα κι εσύ να ανακυκλώσεις

«Ώρα δράσης» για το περιβάλλον – Έλα κι εσύ να ανακυκλώσεις

0
ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Διαφήμιση

Για κάθε 1 μεταλλική, πλαστική και γυάλινη συσκευασία που θα ανακυκλώσεις, το εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ο Όμιλος εταιριών TEXAN ENVIPCO θα δωρίσουν 3 ευρωλεπτά για να αναδασώσουμε τις καμμένες εκτάσεις της Αττικής.

Το περιβάλλον έχει φτάσει στο όριά του και η κλιματική αλλαγή αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Ο μεγαλύτερος καύσωνας αλλά και οι πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της χώρας μας, αποδεικνύουν ότι ήλθε η
Ώρα Δράσης για το περιβάλλον.

Έλα και εσύ να ανακυκλώσεις στους τρεις μεγάλους Πολυχώρους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Αττική και για κάθε 1 μεταλλική, πλαστική και γυάλινη συσκευασία που θα ανακυκλώσεις, το εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ο Όμιλος εταιριών TEXAN ENVIPCO θα δωρίσουν 3 € λεπτά για να αναδασώσουμε τις καμμένες εκτάσεις της Αττικής.

Έλα και εσύ στους Πολυχώρους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης:
-στην Καλλιθέα (Λ. Θησέως 80),
-στη Νέα Σμύρνη (Ευξείνου Πόντου και Σωκίων),
-στους Αγίους Αναργύρους (Λ. Δημοκρατίας 61, Δημαρχείο)
-σύντομα στο Δήμο Αθηναίων και στο Δήμο Πειραιά

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σε περιμένουν εκεί (από Δευτέρα έως και Κυριακή, από 8:00πμ έως 8:00 μμ) για να ανακυκλώσεις με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο στον κόσμο, με τη χρήση των υψηλής τεχνολογίας Πολυκέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Ανακυκλώνοντας προστατεύεις το περιβάλλον, αλλά και συμβάλλεις στην άμεση αναδάσωση των καμμένων εκτάσεων της Αττικής.

Γιατί οι συσκευασίες σου έχουν αξία!

Ώρα Δράσης για το περιβάλλον: Μία πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, της ΤΕΧΑΝ ENVIPCO και του Ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Διαφήμιση