Αρχική Ειδήσεις Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης: Για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο

Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης: Για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο

0
Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Μια μουσική συνάντηση δυο κορυφαίων ερμηνευτών που την περιμέναμε πολλά χρόνια. Μια σπάνια καλλιτεχνική στιγμή, μια μοναδική μουσική παράσταση.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή θα παρουσιάσουν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειοτην Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου την πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης με την ερμηνευτική τους δεινότητα θα μαγέψουν το κοινό του Ηρωδείου με τραγούδια που αγαπήθηκαν, έμειναν διαχρονικά και έχουν σημαδέψει τη μουσική σκηνή του τόπου μας.

Μεγάλες επιτυχίες, ανυπέρβλητες μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και τραγουδήθηκαν στα πέρατα της γης. Μια καλλιτεχνική συνάντηση που θα μείνει ανεξίτηλη σε όσους έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, σε ένα από το σημαντικότερα και ομορφότερα θέατρα του κόσμου, το Ηρώδειο.

Για αυτή την μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα σας καλούμε να μεταφέρουμε όλοι μαζί τον παλμό της Ελλάδας μέσα από την φωνή δύο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, του Μάριου Φραγκούλη και της Μαρινέλλας, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες!

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από τον Σύλλογο Θυάτειρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές και στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Διοργανωτής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ.
Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Πληροφορίες:

Ηρώδειο, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση:

Διαφήμιση