Αρχική Επιχειρείν Η Boehringer Ingelheim Ελλάς στηρίζει άμεσα το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας με δωρεά...

Η Boehringer Ingelheim Ελλάς στηρίζει άμεσα το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας με δωρεά 100.000 ευρώ

0
Boehringer Ingelheim Ελλάς
Διαφήμιση

Η φαρμακευτική εταιρεία Boehringer Ingelheim Ελλάς με αίσθημα κατανόησης και ευαισθησίας στις δύσκολες ώρες που ακολουθούν την ανυπολόγιστη καταστροφή σε κάθε επίπεδο που προήλθε απο τις πρόσφατες πυρκαγιές, στέκεται δίπλα στην πολιτεία και ενισχύει τη δύναμη του πυροσβεστικού σώματος σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αντιπυρρικού αγώνα με το ποσό των 100.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την προμήθεια κατάλληλου πυροσβεστικού οχήματος.

Boehringer Ingelheim ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας, κος Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σε σχετική δήλωσή του, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας κος Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε: «Είναι καθήκον μας να σταθούμε δίπλα στην πολιτεία στην προσπάθεια  πρόληψης και αντιμετώπισης της καταστροφής των δασών της χώρας μας. Η τεράστια οικολογική καταστροφή που βίωσε η Ελλάδα και η συνεπακόλουθη απώλεια ενός σημαντικού κεφαλαίου του Εθνικού μας πλούτου, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβαλλον επιτάσει την έμπρακτη στήριξή μας. Η Boehringer Ingelheim θέλοντας να συμβάλλει στην έμπρακτη στήριξη αποφάσισε να συνδράμει στον αγώνα για την ενίσχυση της αντιπυρρικής προστασίας, στέλνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες πυροσβέστες που με κίνδυνο της ζωής τους πάλεψαν για την καλύτερη προστασία μας. Η ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος είναι μια άμεση απόφαση της εταιρείας στην προσπάθεια της να συνδράμει στην πολιτεία και στην προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας.»

Σχετικά με την Boehringer Ingelheim

Η δημιουργία νέων και καλύτερων φαρμάκων για ανθρώπους και ζώα βρίσκεται στην καρδιά κάθε δραστηριότητάς μας. Ο σκοπός μας είναι να δημιουργούμε πρωτοποριακές θεραπείες οι οποίες αλλάζουν τη ζωή. Η Boehringer Ingelheim είναι ανεξάρτητη και οικογενειακή επιχείρηση από τη στιγμή της ίδρυσής της το 1885. Είμαστε ελεύθεροι να επιδιώκουμε το μακροπρόθεσμο όραμά μας, κοιτώντας μπροστά ώστε να αναγνωρίζουμε τις μελλοντικές προκλήσεις της υγείας και να στοχεύουμε τις ανάγκες εκείνες όπου μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο.

Η εταιρεία είναι παγκοσμίως μια εκ των κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών με γνώμονα την έρευνα, με περισσότερους από 51.000 εργαζόμενους οι οποίοι δημιουργούν αξία μέσω της καινοτομίας καθημερινά στους τρεις επιχειρηματικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται: Τα  φάρμακα για Ανθρώπινη χρήση, την Υγεία των Ζώων και την κατ’ ανάθεση παρασκευή Βιολογικών Φαρμακευτικών προϊόντων. Οι καθαρές πωλήσεις της Boehringer Ingelheim κατά το έτος 2019 ανήλθαν περίπου στα 19 δισεκατομμύρια ευρώ. Η σημαντική μας επένδυση στην έρευνα και τεχνολογία ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ προωθεί την καινοτομία, επιτρέποντας τη δημιουργία φαρμάκων νέας γενιάς τα οποία σώζουν ζωές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Υλοποιούμε περισσότερες επιστημονικές ευκαιρίες υιοθετώντας τη δύναμη της συνεργασίας και της πολυμορφίας των ειδικών από όλο το εύρος της κοινότητας των επιστημών υγείας. Μέσω της συνεργασίας, επιταχύνουμε την επίτευξη της επόμενης ιατρικής ανακάλυψης η οποία θα μεταμορφώσει τις ζωές των ασθενών σήμερα, και στις επόμενες γενεές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Boehringer Ingelheim, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.boehringer-ingelheim.gr ή την ετήσια έκθεση της εταιρίας: http://annualreport.boehringer-ingelheim.com.

Διαφήμιση