Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Εκσυγχρονίστηκαν ριζικά τα γήπεδα 5×5 του Δήμου Αθηναίων  

Εκσυγχρονίστηκαν ριζικά τα γήπεδα 5×5 του Δήμου Αθηναίων  

0
ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΗΝΑ
Διαφήμιση

Τα γήπεδα 5×5 του Δήμου Αθηναίων αποδίδονται από τον ΟΠΑΝΔΑ όμορφα και ασφαλή στις γειτονιές και στους αθλούμενους.

Το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την αναβάθμιση κάθε τετραγωνικού ελεύθερου δημοσίου χώρου στις γειτονιές, προχωρά με ταχείς ρυθμούς, δίνοντας έμφαση στους χώρους που παίζουν και αθλούνται παιδιά, έφηβοι και ενήλικες.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΗΝΑ

Μετά τις παιδικές χαρές που αναμορφώθηκαν αισθητικά και λειτουργικά με νέο σύγχρονο εξοπλισμό, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προχώρησε και στην ολική ανάπλαση των επτά γηπέδων 5×5 που διαχειρίζεται.

Οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Θησείο, στο Ρουφ, στο Γουδή, στην Ελληνορώσων, στην Αλεπότρυπα και στα Σεπόλια (στο τέρμα της οδού Αυλώνος), αποδίδονται σύγχρονες και ασφαλείς, στους αθλούμενους κάθε ηλικίας.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΗΝΑ

Οι εργασίες ανάπλασης αφορούσαν, στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα, των εστιών, του συρματοπλέγματος, των διχτυών οροφής καθώς και των περιμετρικών. Προστέθηκαν για μεγαλύτερη αντοχή συρματόσχοινα στο δίχτυ της οροφής. Βάφτηκαν οι σωλήνες της περίφραξης, το περιμετρικό τοιχίο αλλά και οι κολώνες φωτισμού των γηπέδων. Η χρηματοδότηση του σχεδίου ανάπλασης των συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΠΑΝΔΑ έγινε στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΗΝΑ

Τήρηση μέτρων υγιεινής

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου της Αθήνας τηρεί απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν τους δημόσιους χώρους άθλησης για την προστασία των αθλούμενων.

Επιπλέον, λόγω Covid, λαμβάνει και στα γήπεδα 5×5 όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής,  σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής.

Τα γήπεδα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 09:00 – 22:30 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο 210 3646857.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΗΝΑ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Δυσοίωνες προβλέψεις – «Κλειδί» ο εμβολιασμός
Επόμενο άρθροΕμβόλια mRNA: Σπάνιες και ήπιες επιπλοκές η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα