Αρχική Special Topics ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ διακοπές στην πανέμορφη Αλόννησο – Νικήτρια η κ. Ιωάννα...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ διακοπές στην πανέμορφη Αλόννησο – Νικήτρια η κ. Ιωάννα Σιόκα

0
Όνειρο1
Διαφήμιση
Ενημέρωση:
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε επιτυχώς!
Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:
Η κύρια Ιωάννα Σιόκα!!
Συγχαρητήρια!!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Η πανσιόν «Όνειρο» στο Βότση της Αλοννήσου και η αξιαγάπητη ιδιοκτήτρια, η κα Ευαγγελία, είναι η ίσως καλύτερη επιλογή για να κλείσετε ευχάριστα την θερινή περίοδο με ένα 3ήμερο ανάπαυλας μέσα στο «μικρό καλοκαιράκι» του Σεπτεμβρίου.

Το ecozen.gr η pension-oniro.gr προσφέρουν δωρεάν  την δυνατότητα δύο (2) διανυκτερεύσεων σε ένα τυχερό ζευγάρι, που θα έχει την τύχη να γνωρίσει έναν ακόμη μαγευτικό προορισμό στην μικρή και σχεδόν ιδιωτική παραλία “Βότση” με τα καταγάλανα νερά!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Αυγούστου και ολοκληρώνεται Παρασκευή 27  Αυγούστου στις 12 τα μεσάνυχτα. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε παρακάτω. Ο νικητής θα κερδίσει διπλή διανυκτέρευση για δύο άτομα στην Πανσιόν Όνειρο και θα μπορέσει να φιλοξενηθεί από την κα Ευαγγελία μεταξύ 1 και 20 Σεπτεμβρίου, οπότε θα είναι ανοιχτό το κατάλυμα και πάντα με βάση την διαθεσιμότητα που έχει.

Τρία απλά βήματα για το….Όνειρο!

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού και να:

  1. Κάνετε like και στις δύο σελίδες ecozen.grpension-oniro.gr στο Facebook για να μένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία μας νέα,
  2. Πατήστε εδώ για να κάνετε share/κοινοποίηση τον διαγωνισμό μας στο προσωπικό σας προφίλ στο FB
  3. Τέλος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αναφέροντας το όνομά σας για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, καθώς και ένα email επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

 

[forminator_form id=”146411″]

 

Ο τυχερός που θα κερδίσει την διπλή διανυκτέρευση, θα πρέπει να ολοκληρώσει τα τρία βήματα και θα επιλεχτεί έπειτα από κλήρωση.

Η τοποθεσία

Όνειρο2
Η Πανσιόν “Όνειρο” απόλυτα και αρμονικά δεμένη με το καταπράσινο τοπίο και την καταγάλανη θάλασσα, είναι σαν να παρατηρεί όλη την περιοχή από την περίοπτη θέση της.

Φτάνει να απολαύσετε την μαγευτική θέα από το “μπαλκόνι μας” για να γίνετε και εσείς ένας ακόμη θαμώνας, ο οποίος δεν χορταίνει να θαυμάζει αυτόν τον υπέροχο τόπο και θέα κάθε χρόνο!

Είναι πολλά που θα προσδώσουν μία ανεξίτηλη ανάμνηση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Θα πρέπει όμως να το ζήσετε από κοντά ! Για αυτό, θα αφήσουμε στην φαντασία σας την υπόλοιπη ιστορία μας και ας γίνει η επόμενη φορά της επίσκεψής σας, η συνέχεια της.

Το όμορφο ψαροχώρι Βότση έχει διατηρήσει τον παραδοσιακά νησιώτικο του χαρακτήρα και αποτελεί ένα στολίδι στον τουρισμό. Παραμένει ένα αντιπροσωπευτικό ελληνικό νησιώτικο χωριό όπου διατηρούνται για την εξυπηρέτησή σας τοπικά καταστήματα, ένα μίνι μάρκετ, πέντε ταβέρνες και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα των κατοίκων όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει διατηρήσει τον αυθεντικό και ευγενικό τους χαρακτήρα. Η μικρή παραλία με βότσαλα στον ομώνυμο κολπίσκο του χωριού  θα σας καταπλήξει για το πεντακάθαρο νερό και θα γίνει το στέκι σας όλες τις μέρες της διαμονής σας, αφού όσο περνάει ο χρόνος των διακοπών τόσο ο τόπος αυτός χαράζεται βαθειά στις αναμνήσεις σας. Ακόμη και τις ώρες χαλάρωσης στο μπαλκόνι το τοπίο σας αποζημιώνει.

Όνειρο3

H Οικοδέσποινα του Καταλύματος

Η ιδιοκτήτρια Ευαγγελία είναι ένα ευγενικό και με αυτοπεποίθηση άτομο που φροντίζει ο επισκέπτη της Pension Oniro, να εξασφαλίσει μία παραδοσιακή και άνετη φιλοξενία και διαμονή στην Αλόννησο. Η Ευαγγελία γεννήθηκε στην Αλόννησο και γνωρίζει κάθε μικρό μυστικό του νησιού. Μπορεί να σας καθοδηγήσει πώς να περάσετε την ημέρα σας και να έχετε τις καλύτερες διακοπές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Οι υπηρεσίες

Η Πανσιόν Όνειρο έρχεται να καλύψει μια πληθώρα υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, είτε στους κοινόχρηστους χώρους, είτε στους χώρους διαμονής αλλά και σε εξωτερικές υπηρεσίες με συνεργάτες. Μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις επιλογές μιας άνετης διαμονής εδώ.

Παραλίες

Στην Αλόννησο οι παραλίες είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Κρυστάλλινα νερά συνδυάζονται με τη σκιά που χαρίζουν απλόχερα τα πεύκα.

Όνειρο5

Μαγική ηρεμία που υπόσχεται ψυχική γαλήνη, σα να σταματά ο χρόνος μοιάζουν οι ημέρες στην Αλόννησο.

Ο ήχος των κυμάτων σε συνδυασμό με το πράσινο και τα μοναδικά αρώματα των βοτάνων συνθέτουν ένα ονειρικό Καλοκαίρι.

 

Καλή επιτυχία και καλή διαμονή στους τυχερούς
Διαφήμιση