Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. WIND: Στήριξη στην Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 

WIND: Στήριξη στην Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 

0
Untitled 5
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Τη στήριξή της στην Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports ανακοίνωσε η Wind. Προσφέρει τεχνικό εξοπλισμό και υπηρεσίες πάνω στα δίκτυα νέας γενιάς υπερυψηλών ταχυτήτων WIND 4G/ 4G+ και WIND 5G. Με στόχο την ασφάλεια στις καλοκαιρινές αποδράσεις και τις θαλάσσιες δραστηριότητες.

Απώλειες ανθρώπινης ζωής

Στη χώρα μας, με τα 13.676 χιλιόμετρα ακτογραμμής, την τελευταία τετραετία (2017-2020) 349 άνθρωποι χάνουν ετησίως τη ζωή τους στο υδάτινο περιβάλλον. Το 77% των θανάτων οφείλεται σε πνιγμό, το 10% σε παθολογικά αίτια. Το 1% σε θανάσιμα ατυχήματα και το 12% σε μη προσδιορισμένα αίτια. Το 2020, 259 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Καταγράφηκε για πρώτη φορά μια σημαντική μείωση του συνολικού αριθμού των θανάσιμων ατυχημάτων. Οφείλεται στις στοχευμένες νομοθετικές ρυθμίσεις που έγιναν το 2020 για την κάλυψη των περιοχών αυτών.

Ειδική εφαρμογή Lifeguard Rescue/ First aid

Η Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος μαζί με την Safe Water Sports δημιούργησαν την ειδική εφαρμογή (app) Lifeguard Rescue/First aid. Εξυπηρετεί στην καταγραφή των ατυχημάτων/συμβάντων στις παραλίες από τους ναυαγοσώστες. Και την άμεση αντιμετώπισή τους από τις αρμόδιες αρχές. Μέσα από την εφαρμογή, ο ναυαγοσώστης ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές. Καταγράφει το εκάστοτε γεγονός. Η Safe Water Sports συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα για τα ατυχήματα στις παραλίες με σκοπό την αντιμετώπιση αυτών.

Δωρεάν 500 smartphones

Η Wind προσέφερε δωρεάν 500 smartphones και 500 συνδέσεις σε προνομιακή τιμή. Mε προ-εγκατεστημένη  την εφαρμογή. Tα απέστειλε σε όλα τα μέλη της στην Ελλάδα. «Μεριμνούμε για την προάσπιση της ασφάλειας και της ζωής των πολιτών στο υγρό στοιχείο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να έχουμε στο πλευρό μας την τεχνολογία και τα δίκτυα νέας γενιάς της Wind» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΝΕ, κος Μάριος Μυρωνάκης.

 

Διαφήμιση