Αρχική Επιχειρείν Kaizen Gaming: Δωρεά απινιδωτών στο Υπουργείο Υγείας

Kaizen Gaming: Δωρεά απινιδωτών στο Υπουργείο Υγείας

0
Κικίλιας κορονοιός
Βασίλης Κικίλιας
Διαφήμιση

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ύστερα από τη δωρεά 150 αυτόματων απινιδωτών της Kaizen Gaming (Stoiximan), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το οποίο ξεκίνησε με μια σκηνή που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη. Αυτή της κατάρρευσης του Δανού ποδοσφαιριστή Έρικσεν, ο οποίος σώθηκε χάρη στις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου αλλά και της ύπαρξης απινιδωτή στο γήπεδο.

Με αφορμή αυτό το δυσάρεστο περιστατικό, ήρθα σε συνεννόηση με την εταιρεία Kaizen Gaming (Stoiximan), η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και προχώρησε στη δωρεά 150 αυτόματων απινιδωτών στο Υπουργείο Υγείας.

Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε δημόσιους χώρους συνάθροισης, σε γήπεδα, χώρους άθλησης, αλλά και θα δοθούν σε κοινωνικούς φορείς σε όλη την χώρα τους επόμενους δύο μήνες, ενώ κλιμάκια του ΕΚΑΒ θα αναλάβουν την εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση των απινιδωτών στα σημεία τοποθέτησής τους.

Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία που για ακόμη μία φορά, όπως έκανε σε δύο περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τη δωρεά προστατευτικού εξοπλισμού αλλά και 6 φορητών ΜΕΘ, στέκεται δίπλα μας και συνδράμει στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑρχιπέλαγος Φοίνιξ: Γυάλινο χταπόδι, νέα θαλάσσια είδη και… αντικαρκινική θεραπεία
Επόμενο άρθροΠροχωρά το έργο ομβρίων στο Πολύδροσο – Ανοίγει η οδός Βάρναλη