Αρχική Ζώα Επικηρύχθηκε ο δολοφόνος της φώκιας “Κωστής” στην Αλόννησο

Επικηρύχθηκε ο δολοφόνος της φώκιας “Κωστής” στην Αλόννησο

0
ΚΩΣΤΗΣ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen,gr

H MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας προσφέρει χρηματική αμοιβή ύψους 18.000 ευρώ σε οποιονδήποτε δώσει στοιχεία για τον υπεύθυνο θανάτωσης της φώκιας “Κωστής” στην Αλόννησο. Η ΜOm παρακινεί και παρακαλεί τους πολίτες να καταθέσουν ό,τι πληροφορια διαθέτουν στις αρμόδιες Αρχές.

Διεξαγωγή ερευνών – Μεγάλη κινητοποίηση

Ήδη διεξάγονται έρευνες, καθώς υπήρξε μεγάλη καταδίκη για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελέστηκε και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου, αμαυρώνοντας έτι περαιτέρω τη χώρα μας. Το ποσό συγκεντρώθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό μετά την ευγενική προσφορά του Ιδρύματος THALASSA (10.000 ευρώ), των Αττικών Εκδόσεων και της περιοδικής έκδοσης The TOC (5.000 ευρώ), αλλά και υποστηρικτών της MOm (3000 ευρώ).

Οι πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη της ταυτότητας του/των δράστη/δραστών μπορούν να επικοινωνήσουν και με τα γραφεία της MOm (τηλ. 2105222888). Ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα https://www.mom.gr/epikoinwnia

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή αρσενική μεσογειακή φώκια χτυπήθηκε από ψαροντούφεκο με καμάκι μεγάλου διαμετρήματος. Βρέθηκε νεκρή το Σάββατο, έχοντας κατάσαρκα μία βέργα από ψαροντούφεκο. Ο «Κωστής» ήτανι ιδιαίτερα αγαπητός από μικρούς και μεγάλους για την κοινωνικότητά του.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛύματα: Ανησυχητική αύξηση ιικού φορτίου σε Πάτρα, Χανιά, Αλεξανδρούπολη, Βόλο
Επόμενο άρθροAνοσία Aγέλης στον Άγιο Μαρίνο: Πάνω από 70% οι εμβολιασμένοι