Αρχική Περιβάλλον EΛΟΠΥ: Χορηγός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι

EΛΟΠΥ: Χορηγός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι

0
SEA SKI
Εικόνα: UNSPLASH/Marcus Löfvenberg
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ήταν ανάμεσα στους χορηγούς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ. Συνδιοργανώθηκε από το δήμο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι (22-25 Ιουλίου), στο Φράγμα Στράτου, στο Αγρίνιο.

Γεύση ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας

Ως χορηγός η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας προσέφερε ολόφρεσκες τσιπούρες και λαβράκια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, που παράγονται στα ιχθυοτροφεία των εταιρειών-μελών της. Για την πλήρη και ισορροπημένη διατροφή τόσο των διαγωνιζόμενων αθλητών και αθλητριών όσο και των κριτών και των συνοδών καθ’ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος. «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε φέτος, 58 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι» ανέφερε η διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου. Για την ΕΛΟΠΥ, η δραστηριότητα της ιχθυοκαλλιέργειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον σεβασμό προς το θαλάσσιο περιβάλλον. “Η θάλασσα είναι το σπίτι μας και πάντα στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που σέβονται, αγαπούν και αναδεικνύουν το υγρό στοιχείο» επεσήμανε.

Εκπρόσωπος 80% της ελληνικής παραγωγής

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΟΠΥ είναι βασικός φορέας ανάπτυξης της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και κάτοχος του συλλογικού σήματος Fish from Greece. Σήμερα αποτελείται από 24 Μέλη που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της ελληνικής παραγωγής. Αποστολή της είναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των μελών της και να εδραιώσει την ηγετική θέση της  ιχθυοκαλλιέργειας στην  Ελληνική και διεθνή αγορά.

 

Διαφήμιση