Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. WIND: Ενίσχυση προσβασιμότητας – Ράμπες ΑμεΑ στα καταστήματα

WIND: Ενίσχυση προσβασιμότητας – Ράμπες ΑμεΑ στα καταστήματα

0
WIND Logo NEW ID
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

H Wιnd ενισχύει την προσβασιμότητα με ράμπες ΑμεΑ στα καταστήματά της. Η εταιρεία, επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία, παρέχει εύκολη και άμεση πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα.

https://youtu.be/jdMXJfz3wwU

Τοποθέτησε ειδικές αποσπώμενες ράμπες σε όλα τα καταστήματά της πανελλαδικά. Με τον τρόπο αυτόν στηρίζει το δικαίωμά τους για πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή σε όλες πτυχές της καθημερινής κοινωνικής ζωής και προάγει την αυτονομία τους.

Προσεγγίσιμα σε όλους τα καταστήματα

Η εταιρεία έχει ήδη διαθέσει σε πάνω από 180 καταστήματά της ειδικές φορητές ράμπες πρόσβασης. Πληρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, ώστε να γίνει πλέον εφικτή η προσέγγιση του καταστήματος από όλους. Με αυτόν τον τρόπο η Wind προάγει την ασφαλή και καθολική πρόσβαση για τους επισκέπτες των καταστημάτων και τους ΑμεΑ. Συμβάλλει έτσι στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.

wind1

Δέσμευση η άμεση εξυπηρέτηση

«Η άριστη εξυπηρέτηση είναι η πιο σημαντική δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας». εξηγεί ο Αλέξανδρος Γλύκας, διευθυντής καταστημάτων Wind.  «Φροντίζουμε σε κάθε σημείο επαφής να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Την ίδια στιγμή στηρίζουμε την ισότιμη και αυτόνομη πρόσβαση στα καταστήματά μας από τα άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο κινητικό πρόβλημα» διευκρινίζει.

Διαφήμιση