Αρχική Ειδήσεις Απίστευτο! Θέση πάρκινγκ πωλήθηκε 1,3 εκατ. δολάρια στο Χονγκ Κονγκ

Απίστευτο! Θέση πάρκινγκ πωλήθηκε 1,3 εκατ. δολάρια στο Χονγκ Κονγκ

0
parking2
Εικόνα: UNSPLASH/Adrien Fu
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Απίστευτο περισταστικό κατέγραψε η αγορά του real estate. Θέση πάρκινγκ στο Χονγκ Κονγκ πωλήθηκε έναντι 1,3 εκατ. δολαρίων! 

Σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών

Το ποσό αντιστοιχεί σε 10,2 εκατ. δολαρίων Χονγκ Κονγκ, η υψηλότερη τιμή που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, την αγοραπωλησία διεξήγαγαν η εταιρεία Wharf Holdings Ltd και ο όμιλος Nan Fung Group. Πρόκειται για θέση στάθμευσης σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών διαμερισμάτων Mount Nicholson. Στην περιοχή The Peak του Χονγκ Κονγκ. Η περιοχή έχει υψηλή αξία στο κτηματομεσιτικό χρηματιστήριο και θεωρείται από τις πλέον ακριβές. Για να καταλάβει κανείς την τάξη μεγέθους, η αξία μηνίαιας εκμίσθωσης ακινήτου στην περιοχή φθάνει στα 210.000 αμερικανικά δολάρια.

Φρενήρης ρυθμός

Οι τιμές διαμορφώνονται με φρενήρεις ρυθμούς. Ένα σπίτι στη συνοικία The Peak, με θέα στην πόλη, ενοικιάστηκε το Μάιο για 1,6 εκατ. ευρώ το μήνα! Και μπορεί η περιοχή να θεωρείται εξαιρετική,, καθώς βρέχεται από τη θάλασσα, αλλά οι τιμές είναι κάτι περισσότερο από εξωφρενικές.

Για την ιστορία, η ακριβότερη θέση πάρκινγκ κατά το παρελθόν είχε αγγίξει τα 0,98 εκατ. δολάρια. Πάλι στο Χονγκ Κονγκ, δύο χρόνια πριν.

Διαφήμιση