Αρχική Ειδήσεις Πανικός σε ουρανοξύστη ύψους 300 μέτρων στην Κίνα – Άρχισε να “τρέμει”...

Πανικός σε ουρανοξύστη ύψους 300 μέτρων στην Κίνα – Άρχισε να “τρέμει” (Βίντεο)

0
Σεντζέν
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ένας από τους ψηλότερους ουρανοξύστες της Κίναςύψους σχεδόν 300 μέτρων, εκκενώθηκε την Τρίτη αφότου άρχισε να “τρέμει“, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προκαλώντας πανικό.

Πρόκειται για το SEG Plaza, ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια στη Σεντζέν, το οποίο στεγάζει μεταξύ άλλων μια τεράστια αγορά εξαρτημάτων και ηλεκτρικών προϊόντων καθώς επίσης και γραφεία στο κέντρο μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις της Κίνας.

Ο ουρανοξύστης, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε το 2000, άρχισε να ταλαντεύεται γύρω στις 13.50 τοπική ώρα, σήμερα, σύμφωνα με τις αρχές.

Αξιωματούχοι διερευνούν τι προκάλεσε την αναταραχή του ουρανοξύστη στην περιοχή Futian της πόλης, σύμφωνα με δημοσίευση στην πλατφόρμα Weibo που μοιάζει με το Twitter.

“Μετά τον έλεγχο και την ανάλυση των δεδομένων διαφόρων σταθμών παρακολούθησης σεισμών σε όλη την πόλη, δεν υπήρχε σεισμός στο Σεντζέν σήμερα“, ανέφερε η δήλωση, ενώ επισημαίνονταν ότι θα “εξακριβώσουν τα αίτια των κραδασμών” στον ουρανοξύστη.

Μάλιστα, οι ειδικοί “δεν βρήκαν ανωμαλίες στην ασφάλεια της κύριας δομής και στο περιβάλλον του κτιρίου” ενώ και τα εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία του κτιρίου εμφανίστηκαν άθικτα, ανέφερε η περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι, το κτίριο πήρε το όνομά του από τον κατασκευαστή ημιαγωγών και ηλεκτρονικών ειδών Shenzhen Electronics Group, του οποίου τα γραφεία εδρεύουν στο συγκρότημα.

Επιπλέον, είναι ο 18ος ψηλότερος πύργος στο Σεντζέν, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Συμβουλίου για τα ψηλά κτίρια και τους ουρανοξύστες Urban Habitat.

Διαφήμιση