Αρχική Ανακύκλωση Green Panda: Πού μπορείτε να πουλήσετε και να ανακυκλώσετε το παλιό σας...

Green Panda: Πού μπορείτε να πουλήσετε και να ανακυκλώσετε το παλιό σας smartphone

0
Green Panda ATM 1
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Πλέον μπορείτε όχι μόνο να ανακυκλώσετε, αλλά και να πουλήσετε ταυτόχρονα το παλιό σας smartphone κινητό, με διπλό κέρδος, αφού έτσι μειώνονται τα ηλεκτρονικά απόβλητα και δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ελληνική start-up Green Panda, που τώρα επεκτείνει το δίκτυο της, διαθέτοντας συνολικά 27 ATMs σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος εντός της Αττικής.

Ενώ, στόχος της είναι, κάθε γειτονιά να αποκτήσει το δικό της ATM ανακύκλωσης και συλλογής smartphones που δεν χρησιμοποιούνται πια.

Η πρώτη ελληνική Recommerce start-up, προσφέρει την πλέον σύγχρονη, άμεση και ασφαλή λύση για την ανακύκλωση ή την πώληση smartphones, και επεκτείνει τη συνεργασία της με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσθέτοντας 8 επιπλέον ATMs σε καταστήματα της αλυσίδας, πέραν των 19 που υπήρχαν ως σήμερα.

Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν τα ΑΤΜ και να ανακυκλώσουν ή να πουλήσουν το smartphone που δεν τους είναι πλέον χρήσιμο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste), τα οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούν μια από τις σημαντικότερες αιτίες περιβαλλοντικής ρύπανσης. 

Συναλλαγή σε 3 μόλις λεπτά

Green Panda ATM 2Έτσι, μέσω της Green Panda κερδίζουν τόσο οι καταναλωτές όσο και το περιβάλλον, καθώς τοποθετώντας το παλιό τους smartphone σε ένα Green Panda ATM, οι χρήστες μπορούν να το διαθέσουν προς πώληση και να λάβουν χρηματική αμοιβή σε μόλις 3 λεπτά ή να το ανακυκλώσουν υπεύθυνα, προστατεύοντας τον πλανήτη και βοηθώντας στην εξοικονόμηση πόρων για τη δημιουργία νέων συσκευών.

Εφαρμόζοντας στην πράξη ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας που εστιάζει στην επαναχρησιμοποίηση και στην ανακύκλωση smartphones και παλιότερων κινητών, στόχος της ελληνικής start-up είναι η περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου των τεχνολογικά καινοτόμων ATMs που διαθέτει μέσω στρατηγικών συνεργασιών, όπως αυτή με την ΑΒ Βασιλόπουλος, ώστε ακόμη περισσότεροι καταναλωτές να μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Green Panda, με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Αναμένονται ακόμη περισσότερα σημεία συναλλαγής

Ο Φάνης Κουτουβέλης, ιδρυτής της Green Panda, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος, που θέτουν τη βιωσιμότητα και την προστασία του πλανήτη σε πρώτο πλάνο και αγκαλιάζουν καινοτόμες ιδέες που εστιάζουν στην κυκλική οικονομία, την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Στόχος μας είναι μελλοντικά κάθε γειτονιά στην Ελλάδα να έχει το δικό της Green Panda ATM. Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε δυναμικά στην ανάπτυξη του δικτύου μας και στην τοποθέτηση νέων ΑTMs σε ακόμη περισσότερα σημεία, ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση των καταναλωτών σε μία σύγχρονη, εύκολη, άμεση και ασφαλή λύση που τους επιτρέπει να ανακυκλώσουν ή να πουλήσουν το smartphone που δεν χρησιμοποιούν πια για να αποκτήσει ξανά ζωή ή να ανακυκλωθεί υπεύθυνα».

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣπάνιο τερατόμορφο ψάρι από τα βάθη των ωκεανών ξεβράστηκε στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΠρωτοβουλίες για τη βελτίωση αστικής κινητικότητας