Αρχική Επιχειρείν ClimAccelerator: Ενίσχυσε τον περιβαλλοντικό σου αντίκτυπο!

ClimAccelerator: Ενίσχυσε τον περιβαλλοντικό σου αντίκτυπο!

0
greekclimate1

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο καλούμαστε διεθνώς να κάνουμε άλματα για το μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, αλλάζοντας τον καθιερωμένο τρόπο αξιοποίησης φυσικών πόρων, υλών & ενέργειας σε ζητήματα που αφορούν το οικιστικό περιβάλλον, τις μετακινήσεις ή τον τρόπο παραγωγής & κατανάλωσης. 

Πολλοί και πολλές από εμάς οραματιζόμαστε μία ποιοτική, συμπεριληπτική και ανθεκτική κοινωνία, που ενθαρρύνει την κυκλική και πράσινη οικονομία και τις αντίστοιχες επιχειρηματικές λύσεις και πρωτοβουλίες.

Επιχειρηματική υποστήριξη και ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης

Τα Impact Hub Athens, Belgrade, Prague, Brno & Ostrava, Zagreb και ο οργανισμός Bogatin Slovenia ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ΕΙΤ – Climate KIC, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή κοινότητα για την πράσινη καινοτομία, για να προσφέρουν επιχειρηματική υποστήριξη και μοναδικές ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε ιδέες και νεοφυείς εταιρείες. 

image3Aν δουλεύεις ήδη σε μία πράσινη επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να δώσει λύση στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, έχεις τώρα την ευκαιρία να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου ιδέα, συμμετέχοντας στο ClimAccelerator

Οι ιδέες και εταιρείες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν θα λάβουν δωρεάν εξειδικευμένη επιχειρηματική υποστήριξη και θα διεκδικήσουν χρηματικά βραβεία έως 80.000 ευρώ καθώς και άλλες ευκαιρίες χρηματοδότησης. 

image1Πάρε μέρος σε θεματικά εργαστήρια, δούλεψε εξατομικευμένα με μέντορες, λάβε καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες και συνδέσου με την πιο δυναμική ευρωπαϊκή κοινότητα πράσινης καινοτομίας!

 Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, σε υβριδική online & offline μορφή, ξεκινώντας από ένα 2ήμερο online bootcamp, στις 18 και 19 Μαΐου, ανοιχτό για όλους τους συμμετέχοντες. 

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 9 Μαΐου. Ενώ, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

 

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here