Αρχική Επιχειρείν AEGEAN: 22 ευρώ έκπτωση σε κάθε ταξίδι για τα 22 της χρόνια

AEGEAN: 22 ευρώ έκπτωση σε κάθε ταξίδι για τα 22 της χρόνια

0
22 xρόνια Aegean
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

H AEGEAN γιορτάζει σήμερα τα 22 της χρόνια και προσφέρει σε όλους 22€ έκπτωση για το επόμενο ταξίδι τους και δώρα στους επιβάτες της που θα ταξιδέψουν σήμερα!

Ειδικότερα, ένας τυχερός επιβάτης από κάθε πτήση που πραγματοποιείται σήμερα θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής, ενώ όλοι έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 22€ για το επόμενο roundtrip ταξίδι τους.

Συμπληρώνοντας 22 χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησε τις πτήσεις της η εταιρεία γιορτάζει και προσφέρει εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια για να ευχαριστήσει όλους όσοι είναι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. 

Σε κάθε μία από τις 156 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει μέσω κλήρωσης δύο (2) δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής  για το δίκτυο εσωτερικού ή εξωτερικού της AEGEAN, ανάλογα με την πτήση στην οποία ταξιδεύει! Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν την προσγείωση στον προορισμό και οι τυχεροί επιβάτες θα αποβιβαστούν από το αεροσκάφος έχοντας μαζί τους το τυχερό εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι τους. 

Promo κωδικός

Παράλληλα η AEGEAN εκφράζει την αγάπη της σε όλους όσους την επιλέγουν για τα ταξίδια τους 22 χρόνια τώρα, προσφέροντας έκπτωση 22€ σε όλα τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής εσωτερικού ή εξωτερικού που θα εκδοθούν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 30 Μαΐου, με τη χρήση του promo code «Happy22». Η προσφορά ισχύει για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 05/06/21 έως και 31/10/21.

Η AEGEAN γιορτάζει 22 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και εύχεται σε όλους ακόμα περισσότερα κοινά ταξίδια και τα επόμενα 22!

 

Διαβάστε επίσης:  Κικίλιας: Ενισχύονται οι πτήσεις από Νοέμβριο έως Μάρτιο από 11 εταιρίες
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΆλλαξαν τα σχέδια κατασκευής αιολικού πάρκου στο Νυμφαίο
Επόμενο άρθροΚίνητρα για τους γιατρούς που θα υπηρετούν στα νησιά και τις ακριτικές περιοχές