Αρχική Πολιτισμός Sugar Rush: Το θεματικό πάρκο με τα τεράστια γλειφιτζούρια – Βίντεο

Sugar Rush: Το θεματικό πάρκο με τα τεράστια γλειφιτζούρια – Βίντεο

0
SUGAR RUSH
Εικόνα: REUTERS/Mario Anzuoni
Διαφήμιση

Αν είσαι λάτρης των γλειφιτζουριών και των πολύχρωμων ζαχαρωτών τότε σίγουρα θα λατρέψεις το Sugar Rush, το καινοτόμο θεματικό πάρκο στο Λος Άντζελες, που είναι γεμάτο με τεράστια πολύχρωμα γλειφιτζούρια.

Οι επισκέπτες μπορούν να “χορτάσουν” με τα μάτια τα τεράστια γλειφιτζούρια και άλλες λιχουδιές και στο τέλος να δοκιμάσουν ένα δωρεάν αφού περιηγηθούν στους διαδρόμους του με μάσκα.

“Είμαι ερωτευμένη με αυτό το μέρος. Από το πρώτο λεπτό που μπήκα εδώ ένιωσα τόση γλύκα χωρίς ωστόσο να τρώω ζάχαρη”, δήλωσε μία νεαρή επισκέπτης, η Γκουία Βάινγκάντεν.

Το θεματικό πάρκο του Λος Άντζελες, δημιουργήθηκε με 1.325 λίτρα βαφής σε χώρο στάθμευσης 4.645 τετραγωνικών μέτρων, προοριζόταν να είναι μια drive-through εμπειρία κατά το αποκορύφωμα της πανδημίας.

Ωστόσο, καθώς μειώθηκαν οι περιορισμοί, τα σχέδια άλλαξαν.

Έτσι οι επισκέπτες μπορούν να παραμείνουν κοντά στους μεγάλους μονόκερους, τις καμηλοπαρδάλεις και τα καγκουρό, να εξερευνήσουν τους διαδρόμους του και να αλληλεπιδράσουν σε δρώμενα με τα πολύχρωμα μέλη από το καστ του πάρκου.

“Θα θέλαμε να πούμε ότι το Sugar Rush είναι ο συνδυασμός του Burning Man και του Willy Wonka“, δήλωσε ο Γιάσεν Σμιθ, διευθύνων σύμβουλος της Experiential Supply, που δημιούργησε το πάρκο.

https://www.youtube.com/watch?v=c5Fv0Gr8Yw4

Το πάρκο μπορεί να φαίνεται φτιαγμένο για παιδιά, “αλλά πραγματικά θέλουμε η μαμά, ο μπαμπάς, ο αδελφός, η αδελφή που είναι λίγο μεγαλύτεροι να έρθουν εδώ και να το απολαύσουν πραγματικά”, πρόσθεσε.

Ήταν μια “σουρεαλιστική εμπειρία” για τον ενήλικο επισκέπτη Τζέιντ Αλόνσο.

“Το σχέδιο αρχικά ήταν απλά να μένεις στο αυτοκίνητο και να τα βλέπεις από εκεί μέσα και τώρα μπορούμε να τριγυρίζουμε ανάμεσά τους, οπότε είναι σίγουρα περίεργο”.

“Αυτή είναι μια μεγάλη και πολύ ευχάριστη αλλαγή”, δήλωσε η Καρίνα Βάινγκάρντεν.

Σημειώνεται ότι, το Sugar Rush, στο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου Woodland Hills Westfield, αναμένεται να διαρκέσει έως τις 2 Μαΐου.

Πηγή: reuters

Διαφήμιση