Αρχική Ειδήσεις Πάσχα Online από την Περιφέρεια Αττικής για όλους

Πάσχα Online από την Περιφέρεια Αττικής για όλους

0
EASTER
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Πάσχα Online παρέχει στους κατοίκους της Αττικής -και όχι μόνον- η Περιφέρεια Αττικής.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν μετάδοση των εκκλησιαστικών λειτουργιών από σήμερα έως και την Κυριακή του Πάσχα, με βυζαντινούς ύμνους, καθώς και μουσικό γλέντι τη Δευτέρα του Πάσχα.

Όλο το εορταστικό πρόγραμμα μεταδίδεται ελεύθερα στο F/B στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας και στο κανάλι της στο ΥouTube.

Το Πάσχα Online είναι πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη. Σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη και εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα. Αρωγός είναι και η ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη.

Βυζαντινοί ύμνοι

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου, ο Πέτρος Γαϊτάνος αποδίδει τους ύμνους των ημερών. Το πρόγραμμα «Στην Εκκλησία από το σπίτι» πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Η επιλογή των ύμνων έχει την έγκριση και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Με την ελπίδα ότι “αυτό θα είναι το τελευταίο Πάσχα που παραμένουμε στα σπίτια μας λόγω του κορονοϊού”.
Τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, η Περιφέρεια στήνει ένα ξεχωριστό πασχαλινό γλέντι στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου. Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου ενώνουν τις φωνές τους τ και ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες. Δικές τους, άλλων καλλιτεχνών και, βεβαίως, του Στράτου Διονυσίου.

Διαφήμιση