Αρχική Πολιτισμός Drones σχημάτισαν έργα του Βαν Γκογκ στο νυχτερινό ουρανό – Κατέρριψαν το...

Drones σχημάτισαν έργα του Βαν Γκογκ στο νυχτερινό ουρανό – Κατέρριψαν το Guinness (βίντεο)

0
DRONES SHOW CHINA
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Πρόσφατη εντυπωσιακή αναπαράσταση των έργων του Βαν Γκογκ από drones στο νυχτερινό ουρανό της Κίνας, πέτυχαν όχι μόνο να μαγέψουν τους θεατές, αλλά και να καταρρίψουν το Ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο σε διάρκεια animation από Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV).

Καμία άλλη αναπαράσταση δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή, σε σχέση με τα 600 drones που σχημάτισαν όχι μόνο την περίφημη “Έναστρη Νύχτα”, αλλά και άλλα έργα του διάσημου ζωγράφου.

DRONES SHOW CHINA VAN GOGH

Η εταιρεία παραγωγής drones EFYI Group συνεργάστηκε με το Tianjin University στην Κίνα για να «ζωγραφίσουν» τον ουρανό.

Το φαντασμαγορικό show έφερε το όνομα «A Tribute to Van Ghogh (Ένας φόρος τιμής στον Βαν Γκογκ)» και είχε συνολική διάρκεια 26 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα.

 

Για το show, χρησιμοποιήθηκε το μοντέλο drone Agile Bee II, το βάρος του οποίου είναι περίπου 1,4 κιλά και κινείται με ταχύτητα περίπου 32 χιλιομέτρων την ώρα. Ενώ, μπορεί να παραμείνει εν πτήσει μέχρι και 32 λεπτά.

Για να χαρακτηριστεί animation το show έπρεπε τα drones να δίνουν 12 εικόνες ανά δευτερόλεπτο, πράγμα που πέτυχε, με αποτέλεσμα η κριτής του Guinness World Records, Maggie Luoνα αποφανθεί ότι το πληροί τις προδιαγραφές. Έτσι, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ.

Διαφήμιση