Αρχική Ειδήσεις American Airlines και United Airlines: Πέντε απευθείας πτήσεις στην Αθήνα

American Airlines και United Airlines: Πέντε απευθείας πτήσεις στην Αθήνα

0
AIRPLANE 1
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Με πέντε απευθείας πτήσεις συνδέονται με την Αθήνα οι American Airlines και United Airlines.
Με άξονα το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, επισφράγισε τη συμφωνία στις ΗΠΑ. Διασφαλίστηκαν η υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών και η απλοποίηση των διατυπώσεων.

Στόχος να ενθαρρυνθεί το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα κατά τους επόμενους μήνες. Οι εκπρόσωποι των δύο αεροπορικών εταιρειών διαβεβαίωσαν την αύξηση των απευθείας πτήσεων στη χώρα μας, από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Μεγάλος αριθμών κρατήσεων

Ολοκληρώνοντας τις επαφές του, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε «εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει το άνοιγμα του Ελληνικού Τουρισμού στην αμερικανική αγορά».

Η συμφωνία ήρθε να προστεθεί και στη συνεργασία με την Delta Airlines. Ήδη σημειώνεται μεγάλος αριθμός κρατήσεων για το αμέσως επόμενο διάστημα. Είναι ενδεικτικό ότι η American Airlines έχει προβλέψει για φέτος περισσότερες θέσεις για τη χώρα μας σε σχέση με το 2019. Η United Airlines προσθέτει ένα εντελώς καινούργιο δρομολόγιο, από την Washington DC προς την Αθήνα. Οι κινήσεις αυτές πιστοποιούν ότι η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων για τους Αμερικανούς τουρίστες.

Απευθείας από διαφορετικά αεροδρόμια

Η American Airlines είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που συνδέει την Αθήνα με τρία διαφορετικά αεροδρόμια των ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Σικάγο, Φιλαδέλφεια). Οι πτήσεις της United Airlines από Washington DC (καινούρια) και από το Newark παρουσιάζουν πολύ καλή κινητικότητα σε σχέση με τις πωλήσεις.
Οι αεροπορικές εταιρείες επεσήμαναν ότι η Ελλάδα παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό ανάκαμψης από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Διαφήμιση